Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Az emberek miért buliznak...

Az emberek miért buliznak szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Minek örülnek?

2016. dec. 31. 22:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Undorító.
2017. jan. 1. 21:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Mi undorító? A jókedv?
2017. jan. 2. 01:32
 13/23 anonim válasza:
100%

Valószínűleg le leszek pontozva,de szerintem meg ez a keserű felfogás az ami "undorító".

Bár én nem vagyok bulizós típus,de azért a családommal vagy kisebb baráti körrel meg szoktuk ünnepelni,mert tudod sokan vannak akik nem úgy vannak vele hogy a csóróságon mit ünnepeljünk,hanem látják és értékelik a kis örömöket is,ahogy valaki említette előttem.

2017. jan. 2. 04:41
 14/23 Kövesdi Vilmos válasza:

Hogy mit ünnepel a magyar keresztén e napon?

Jézus születését

István vértanu áldozatát

István király megkoronázását

A magyar állam létre jöttét

Mert ugye a karácsony és az újév Julius naptárban egy napon voltak, és ezen ünnepek hagyományából erednek a mi szilveszterünk.

2017. jan. 2. 11:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Oké, hogy undorító, tényleg az. De attól még jó volt. Nálunk ez is csak egy szokásos bebszás és bulájozás, mint máskor, csak itt az óév lejárta címen biztosra meg lesz tartva. Undorító volt ez az év is és valszeg a kövi is az lesz. De néha be kell ütni a FORMAT C-t... Nem örülünk semminek ilyenkor, maximum a barátainknak, meg hogy még nem ugrottunk le valahonnan magasról azért mert ez az év is szar volt.
2017. jan. 2. 14:03
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen, a jókedv undorító.
2017. jan. 2. 19:41
 17/23 Kövesdi Vilmos válasza:
Elnézést kedves kérdező a tapintatlanságomért, de ön véletlenül nem Jehova tanúja?
2017. jan. 2. 21:18
 18/23 Kövesdi Vilmos válasza:

Amúgy meg mi undorító van abba, hogy nagy nehezen betudtam fizetni a gázcsekkemet, és emmiat jó kedvem van?

Legalább ennyi örömöm legyen, ha már éhezek!

(Ez csak példa, nem fedi le a valóságot.)

2017. jan. 2. 21:21
 19/23 anonim ***** válasza:
A kérdező egy tipikus energiavámpír. Csak sajnálni tudom az ilyen begyepesedett embereket.
2017. jan. 2. 21:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy azért van jókedved, mert befizettél valamit, és örülsz neki. A kérdés az volt, hogy egy dátum változása miatt minek örülnek az emberek.
2017. jan. 3. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!