Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Az emberek miért buliznak...

Az emberek miért buliznak szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Minek örülnek?

2016. dec. 31. 22:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
Ez engem is érdekelne.
2016. dec. 31. 22:30
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Az óév búcsúztatása és az újév kezdetének megünneplése nem csak napjainkban van szoros összefüggésben a vidám, zajos és főleg bőséges lakomával és sok itallal megtartott mulatással. A pogány Rómában – ahol az évkezdet még március elsejére esett – Janus tiszteletére tartották, aki a be- és kijáratok istene volt és egyben istene minden kezdetnek – az év első hónapjának, minden hónap első napjának és az emberi élet kezdetének is.
2016. dec. 31. 22:55
 3/23 anonim ***** válasza:
54%
2016. dec. 31. 23:02
 4/23 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem is baromság az egész,mert még ha azt üneppelném hogy az évben milliomos lettem,lett saját házam,kocsim,rengeteg nőm akkor megérteném az üneplést..de ezt a csoróságot a facom üneppli..
2016. dec. 31. 23:19
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
szerintem meg csak a válaszolók nem fedezik fel az apróbb örömöket.
2017. jan. 1. 00:21
 6/23 A kérdező kommentje:
Ez nem öröm.
2017. jan. 1. 00:39
 7/23 anonim válasza:
100%

Én rohadt jól szórakoztam, buli volt.

S előtte visszagondoltam 2016 legszebb perceire :) hisz eltelt ismént egy egész év. Összességében nekem jó volt a 2016 70%a, remélem a 2017 mégjobbat tartogat számomra!

2017. jan. 1. 02:23
 8/23 anonim válasza:
*ismét, sorry
2017. jan. 1. 02:23
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a hozzászólónak, aki a régi kultúrát emlegette. Szokatlan időpontban van az újévi ünnepségünk. Általában akkorra esett, amikor vége volt a télnek, az élet visszatérését, a halál elűzését ünnepelték vele.

Hogy egy-egy konkrét ember miért bulizik ilyenkor? Mert van rá lehetőség, sok helyen akár ingyenesen is.

2017. jan. 1. 18:09
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Remek alkalom, hogy együtt legyen a társaság, és olyan emberek szórakozzanak együtt, akik a hétköznapokban csak keveset tudnak találkozni.

Plusz új év, új kezdet, új remények, megünneplik az elmúlt év fáradalmait, örömeit, munkáit, sikereit, stb.

Ha alkalom van rá, miért ne lehetne bulizni kicsit?

2017. jan. 1. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!