Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Más is csak "magával koccint"...

Más is csak "magával koccint" ma este 30 felett?

Figyelt kérdés

2016. dec. 31. 20:36
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
én még 1dül vagyok itthon de fél óra múlva indulok a városba addig iszok meg viszek magammal szeszt, fél1ig vergődök a városban aztán bemegyek valmelyik szórakozóhelyre, amikor szétcsaptam magam 1dül is elpartizok, de hátha összejön valami :)
2016. dec. 31. 22:01
 22/31 anonim ***** válasza:
75%

24l vagyok.

én azért nem megyek, mert nincs kivel, egyedül lányként nem indulok el az éjszakába, meg most már kedvem sincs. itthon is prímán megvagyok :) egyébként meg egy csomó ember van, aki alapból nem eljárós, nem tudom, miért baj, ha valaki nem bulizik szilveszterkor

2016. dec. 31. 22:05
 23/31 anonim válasza:
És ha igen? Nem érzek ebben semmi kivetnivalót. Holnap vasárnap, hétfőn pedig megyek dolgozni, elég húzós néhány hónapon vagyok túl, pihenésre vágyom, semmi kedvem nem lett volna elmenni bárhova bulizni, és vendégeket hívni sem. Tulajdonképpen teljesen egyedül nem vagyok, mert van egy nimfapapagájom, aki egész jól tűri a kintről jövő zajokat, filmeket nézek, meg elkezdtem kirakni a tesómtól kapott puzzlet. Ha elcsitulnak a zajok éjfélkor, megyek is aludni. A szomszédok sem hívtak vendégsereget, mert csend van mellettem is, alattam is, fölöttem is. :-)
2016. dec. 31. 22:25
 24/31 A kérdező kommentje:

22-es: klasszikus értelemben véve én sem vagyok(voltam) eljárós, de egy pár baráttal összeülni, csinálni valamit amit szerettek ugyanolyan jó (sőt talán még jobb is), mint valami szórakozóhelyen tolni.

Nem kell mindent szó szerint venni, a koccintáshoz nem kell alkohol, egy kellemes szilveszter estéhez nem kell szórakozóhely, de azért jobb nem egyedül lenni nem?

2016. dec. 31. 22:34
 25/31 anonim válasza:
Kérdező, ha nem lenne ennyi tűzijátékozás meg dudálás odakint, lehet, hogy már rég aludnék. :-)
2016. dec. 31. 23:05
 26/31 A kérdező kommentje:

dudálás? :) a régi szép idők, mikor még a belvárosban laktam. Most itt a kertvárosban csak némi tűzijáték megy, de nem zavaró az sem, simán lehetne mellette aludni.

Bár az utolsó pár belvárosi évemben már nem volt nagy divat a trombitálás, bezzeg a 80-as években ami a körúton ment :)

2016. dec. 31. 23:20
 27/31 anonim válasza:
Nem a belvárosban élek, soha nem élnék a belvárosban, csak egy jobb közlekedésű külvárosi paneles részen. :-) Itt még a falakról is visszhangzik. :-)
2016. dec. 31. 23:34
 28/31 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy írtatok, boldog új évet mindenkinek!
2017. jan. 1. 00:07
 29/31 anonim válasza:
26 vagyok, nem érdekel a Szilveszter. Ugyanúgy töltöm, mint bármely más átlag napot, ma pl délelőtt takarítottam, utána hajnali 1-ig vizsgára tanultam. A baráti köröm nagyobbik része is hasonlóan áll a dologhoz. Ezek szerint mi vagyunk a mai fiatalság lúzer fele, hjajj, de szar nekünk. :)
2017. jan. 1. 01:45
 30/31 anonim ***** válasza:
29 vagyok, soha nem buliztam szilveszterkor. Meg amúgy se. Nem értem, miért depressziós sok ember, aki ma otthon van. Kényszerként élik meg.
2017. jan. 1. 02:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!