Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit foglalkoztok 7 hós...

Mennyit foglalkoztok 7 hós babátokkal? Kisfiam olyan jól elvan magával a Habtapi szőnyegén, persze leülök mellé, meg ha nyekereg játszom vele, de ez már inkább este fele van.

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Kisfiam már picit idősebb (8 hónapos múlt) de szintén elég "önálló",ha lehet így fogalmazni.Én figyelgetem,mikor van rám szüksége és ha már nem tud/akar egyedül játszani akkor megyek és csatlakozom hozzá.A nap jelentős részében felfedezi a házat,kúszik és nagyon élvezi,hogy mozoghat.Mindig látjuk egymást,nem tévesztem szem elől és úgy vettem észre,hogy ő sem szereti,ha nem vagyok a közelben.A fürdőszobába is elcsúszik utánam,olyan aranyos!:) Gyakran olvasom,vagy hallom más anyukáktól,hogy viszonylag sokat foglalkoznak a kicsivel,én meg elszégyellem magam,hogy én meg biztosan nem.:( Nem is tudom,furcsa dolog ez.

Később,ha nagyobb lesz valószínűleg jobban vágyik a társaságra,de lehet,hogy rosszul gondolom.

Hmmm,most éppen apukájával csavarognak én meg egyedül itthon :( Remélem nemsokára jönnek!

2009. szept. 19. 09:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele kedves első,hogy eleget foglalkozok-e vele?Majd meglátjuk mi lesz később.
2009. szept. 19. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, kúszik erre-arra, lefoglalja magát, nem mondhatnám, hogy elvárja a folytonos foglalkozást.
2009. szept. 19. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kislányom egy hét múlva lesz 7 hónapos.

Kb. két hete van el nagyon ő is a játszószőnyegén. Sőt, már kúszik-mászik, hol itt van, hol ott, őt ez nagyon leköti. :)

Figyelem, mikor van szüksége rám, de egyre több időt eljátszik egymaga. Azóta sírni sem hallani, annyira jó ez az időszak.

Nálunk is este nyűgösebb kicsit, de akkor már hazaér apa, és együtt bolondoznak a szőnyegen.

2009. szept. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!