Elhívjam az exem Szilveszterezni?
Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk, ma van 3 hónapja, azóta van párom, de Bécsben van dolgozik. Exemmel mint kiderült félre értettük egymást anno. Még érzek iránta valamit. Egyszer már hívtam de akkor aztmondta van valakim nem jön. Most irjak rá ujra? Tegnap is zaklattam valami huleseggel2016. dec. 30. 19:57
2/7 anonim válasza:
És ha a párod Bécsben dolgozik, akkor szerinted a távollétében dughatsz össze-vissza??
3/7 A kérdező kommentje:
En nem dugok az exemmel.....
2016. dec. 30. 21:16
4/7 anonim válasza:
Akkor helyesbítek: a távollétében találkoznál az exeddel, aminek következtében valószínűleg összejöttök? A kérdésem: Szereted a párodat vagy sem? Ha igen, nem kellene más nőkkel találkozgatnod. Ezt tisztázd le magadban.
5/7 anonim válasza:
Félreértettétek egymást anno? :DDD
Az emberek még mindig nem értik hogy a rossz vagy a nem létező kommunikáció hiánya ookoz minden konfliktust. Ha mást nem ezt megtanulhattad ebből az esetből, de hogy az új pasid mellé odahívod, azért gondold már át 1x rendesen mi ezzel a célod?
Mit szeretnél tőle? Mit szeretnél az újtól? Mit vársz attól ha elhívod és eljön? Ha úgy alakul ahogy tervezed a következményeket is szeretnéd e átélni? Stb.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hivtam el
2017. jan. 1. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!