Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Csak én élvezem az itthoni...

Csak én élvezem az itthoni döglést? :D

Figyelt kérdés

Eddig mindig beadtam a derekam és elmentem ide-oda a barátnőimmel,de most rohadtul nem volt kedvem ahhoz,hogy január első napját végigsiránkozzam a másnaposság miatt,főleg úgy,hogy javában tanulnom kell a vizsgákra:D persze azt így sem fogok,de jó áltatni magam :DD

Döglök,zenét hallgatok,szidom a felettem lakó trombitáló kölköket,gumicukrot eszem amit mindjárt kihányok és már csak pár lépés aztán honfoglalózni kezdek :D:D

Attól nem félek,hogy nyomorultul fogom érezni magam,arra egyéb okok miatt ott volt az év többi napja is:D most vár rám egy üveg bor (csakmértékkel) amit bornyitó hiányában fakanállal fogok kinyitni :DDD

Naa ti se keseregjetek annyit, legyen boldog új évetek! :)

(ti nem vagytok rosszul a búék szótól? engem felcsesz.)

#szilveszter #igyatok
2015. dec. 31. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én utálok itthon lenni...

Ja és BUÉK, azért is!

2015. dec. 31. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Én utálok itthon lenni, de nincs más, nem hívtak meg sehova, nincsenek olyan igazi barátaim..
2015. dec. 31. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban! Én kesudiót és csokit zabálok! Meg kólát iszok. Az jutott eszembe ma, amikor a reszkessetek betörőkben Kevin egyedül maradt a házban és a tv előtt kiabált, hogy "hahó betegre zabálom magam és mindenféle mocsadékot nézek.." :D

A BUÉK nem zavart, amíg nem mondtad. De ha jobban belegondolok valóban idiótán hangzik.. Pont, mint a kifli..

2015. dec. 31. 19:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező. Énis itthon vagyok. A városomban ahol lakom (Kaposvár) itt alig van szilveszteri hangulat.... alig durrogtatnak meg az utcán sincs szinte senki még :D eddig minden évben voltam valahol énis de idén sorozatozok itthon meg tervezem fejbe a jövő évem mit mikor csinálok majd meg. (Hivatalos ügyek stb ) Boldog új évet :) !

22/f

2015. dec. 31. 19:27
 5/13 A kérdező kommentje:

#3 Kesudió? micsoda sznobság! :D nem ám,jó étvágyat hozzá :) Kifli :DDDDDDD van benne valami..

kólát én is ittam,de nincs vadulás,csak is a zero!

#4 köszi:) milyen sorozatot nézel?

itt nálunk durrogtatnak rendesen,de engem idegesít.. mert ha kinézek az ablakon persze semmi tűzijátékot nem látok,csak a szemben lakó idős nénit aki szintén az ablakhoz futott :D:D

2015. dec. 31. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Walking dead -et nézek. Legjobb ! ;)

2015. dec. 31. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is elvagyok az itthoni dögléssel. :D

Sorozatozok, meg szintén honfoglalózni fogok szerintem. :D

Ez a petárdázás engem is idegesít, de csak mert sajnálom szegény kutyusom, aki még itt bent a házban is fél tőle.

2015. dec. 31. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is zero colat iszok..:D
2015. dec. 31. 19:45
 9/13 A kérdező kommentje:
#7 szegény kutyu,simizd sokat! :)
2015. dec. 31. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is itthon vagyok és jobb nem is lehetne. Nem vágyom jelenleg tömegnyomorra, nem vágyom hangoskodásra, nem vágyom ki a mínusz 5 fokba. Előbb sütöttem egy tepsi sütit, közben hülye műsorokat nézek, beülök mindjárt a kádba és veszek egy forró fürdőt, az éjfélt már lehet meg sem várom, hanem alszok egy nagyot :)
2015. dec. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!