Ki mit vár a 2016-os évtől?
Igazából, nem is értem az emberek minek ünnepelnek olyasmit, ami az elmúlást képviseli. Elment egy év. Megint 1 évvel lettünk öregebbek. Az utóbbi évek statisztikájából ki indulva minden várhat ránk, csak jó nem.
Mielőtt valaki egy befordult magának való alaknak bélyegez, szeretem én a jó kedvet, de az a siralmas helyzet, hogy nincs mire.
Háború, terrorizmus, menekült áradat, infláció, természeti katasztrófához vezető időjárási kilengések, és még sorolhatnám.
Képtelen vagyok megérteni, mit ünneplünk. A sok fiatalt még megértem, mert nekik ez egy jó alkalom a bulizásra, a felhőtlen szórakozásra. De meglett emberek, túl a 30-on is kint rikácsolnak a hideg utcán kezükben a pezsgő, cigaretta, és rosszabb esetben petárda. Tisztelet a kivételének.
Egy szó mint száz, semmi jót nem várok. Sem a 2016-os évtől, sem ez eljövendő évtizedektől. Az emberek haladnak előre felé, közben fejlődik a taktika, és zsugorodik az egymás felé való tisztelet, megbecsülés, és egyéb értékrendek.
közben fejlődik a taktika
* közben fejlődik a technika
Elnézést el írtam :)
De rég is volt... és jövőre ismét itt az OLIMPIA!
Amúgy kinek hogy telt 16?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!