Ti a helyemben elmennétek a szülőkkel batyus bálba?
Egyik osztálytársam elhívott egy házibuliba, de elutasítottam a meghívást. Egyszer voltban ilyen buliban ( tavaly szilveszterkor ), de nem éreztem jól magamat. Mindenki lerészegedett, őrjöngött, és ez meg nem az én világom. Éjfél után le is léptem.
Mára azt terveztem hogy egy rakat egészségtelen kajával letelepszek a TV elé, és keresek valami jó filmet. Erre jöttek a szüleim hogy milyen dolog már egyedül tölteni a szilvesztert itthon, és hogy nincs még egy olyan tizenéves aki nem szeretne bulizni, ergo még a szüleim érzékeltetik velem hogy milyen gáz vagyok ( bár engem ez nem érdekel ). Mondták hogy legalább menjek velük a batyus bálba, mert a szilvesztert nem szabad egyedül tölteni. Ehhez sincs most túl sok kedvem, de állandóan csesztetnek. Ti elmennétek a helyemben? Sőt, egyáltalán van még itt olyan tizenéves, aki a szüleivel megy szilveszterezni? :D
Alapjában véve nem szoktam sok egészségtelen kaját enni, de most szilveszterkor lehet kivételezni. ;)
Egyébként igazad van. Azt kell csinálni amit jónak látok, csak nem értem mi ez a társadalmi elvárás még a szülők részéről hogy hogy tinédzser kor egyenlő a féktelen bulizással. Nem mindenki vágyik erre...
Na, végül itthon maradtam.
Már pattog a kukorica, a szendvicsek elkészítve, boros kóla kitöltve, TV beizzítva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!