A római gyertyát ha kézből indítom akkor lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 21:42
1/6 anonim válasza:
Lehetni lehet,attól is függ hogy milyen fajta.De szerintem egy pezsgős üvegbe rakd bele,ezt úgy mondom hogy én is imádom a tűzijátékot.
2/6 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Attól függ milyen római gyertya. Pl van a 25mm-es, na azt eszedbe ne jusson. De ezeket a 8mm, meg 12mm lehet kézből, de nem feltétlenül érdemes, mivel ahogy az előtő is írta, fogsz egy pezsgős üveget/üdítős palackot (abba kell egy kis homok az aljára), vagy leszúrsz egy csövet a földbe, beleállítod, és máris nem kell kézben fogni :)
3/6 anonim válasza:
A 25mm-es már pont nem megy bele a pezsgősüvegbe...
4/6 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Akkor meg ki kell kötni, vagy le kell szúrni egy csövet...Ilyen egyszerű............
5/6 anonim válasza:
2 nagyobb téglát teszel a földre és közé rakod a római gyertyát
6/6 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Az utolsótól elnézést kérek, hogy belepofázok, de ezt a módszert valahogy nem tudom elképzelni.
Hogy a pitsába teszel egy rómait 2 tégla közé, úgy, hogy meg is álljon?
Nem inkább telepre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!