Ha kézből indítok egy római gyertyát, mekkora az esélye annak hogy a kezemben robban fel?
Figyelt kérdés
Tavaly kézből indította egy haverom, de most én is kézből szeretném indítani.Nem azért mert menő hanem azért mert kiakarom próbálni.De most láttam egy filmet arról hogy kézből nem szabad indítani,és elvileg még 8 méterrel arrébb kellene menni még a sikolynál is (ez hülyeség) haverom a kezében robbantja fel (minden barmot ide Pécsre teremtett az Isten.)De amikor vettem a római gyertyát a boltos azt mondta hogy nyugodtan indíthatom kézből,akkor most ez hogy is van?2013. dec. 29. 11:07
1/6 intrepid válasza:
Ha csak 1 ezrelék veszélye van, hogy a kezedbe robban, akkor már nem éri meg. Gondold el, milyen rossz lenne műkézzel kitörölni a segged?
2/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
2013. dec. 29. 12:28
3/6 anonim válasza:
Attól függ milyen római gyertya. Ha tüzijátékot bont akkor hülye vagy ha kézből lövöd, de ha csak csillagokat lő akkor semmi bajod sem lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó,azt nem tudom hogy bont-e,de ez a neve: 6b roman c hurricane storm.Szerintem ezzel semmit nem segítettem de talán rájössz belőle valamire.
2013. dec. 29. 23:10
5/6 anonim válasza:
Azt nehogy kézből lődd!!!! Nem csillagokat szór hanem tüzijátékot bont.
6/6 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm akkor majd kikötözöm.
2013. dec. 31. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!