Szilveszterkor is egyedül leszek. Kit tudok igy magammal kezdeni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 17:17
1/4 anonim válasza:
Én 19 vagyok, és eddig 19-szer egyedül voltam, pezsgőztem, filmet néztem egész éjszaka, vagy ha épp volt barátnőm esetleg akkor dugtunk egész éjszaka.. :D
3/4 A kérdező kommentje:
baranya
2015. dec. 30. 10:44
4/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy már a szilveszterből is iszonyatosan nagy ügyet csinálnak, nyomatják, hogy muszáj bulizni, mert másképpen nem kezdődhet az új év. Idén én is egyedül leszek? És? Miből maradok ki? Egy totál részeg társaságból maximum. Nem azt mondom, jó dolog az ünneplés, de mint a karácsonyt, ezt is túlzásba viszik. Szánd az időt magadra. Készíts terveket a következő évre. Mit szeretnél másként csinálni, mik a céljaid? Néha szükség van leülni, és átgondolni a dolgokat egyedül... Mint írtad, egyedül vagy, hát tűzd ki célul, hogy következő évben új embereket ismersz meg, barátokat szerzel. Hozd egy kicsit rendbe magad, egy nagy fürdő, ilyesmi. Nézz filmeket, sorozatokat. Hallgass zenét maximum hangerőn. Olvass valami jó könyvet, amit már régóta terveztél elolvasni. Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!