Tényleg olyan szörnyű, hogy egyedül leszek Szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy nem tudunk a párommal együtt lenni Szilveszterkor. Vannak barátaim, hívtak buliba, de nincs kedvem menni. Nem vagyok egy nagy bulizós, pont múlt héten voltunk, nekem ez egy időre bőven elég volt. Azt terveztem, hogy itthon leszek. De mindenki annyira megrökönyödik, ha rákérdeznek, hogy mit csinálok és mondom, hogy itthon leszek. Most ettől már lúzer vagyok?? :S2014. dec. 30. 12:24
1/6 anonim válasza:
mit érdekel más véleménye? ha nem akarsz menni akkor nem mész, lehet szilveszterezni tv előtt is
2/6 anonim válasza:
Mért lennél ettől lúzer?
Én meg dolgozni fogok,de ha lett volna egy szabadnapom,akkor én is egyedül pihentem volna itthon.Nem fogok más véleménye miatt elmenni bulizni,ha nem szeretnék.
3/6 anonim válasza:
Én is egyedül leszek,engem nem zavar. De már unom ezeket a kérdéseket nagyon. Nem értem, minek kérdezi meg mindenki ugyanazt. Ennek mi értelme? Szerinted te más választ fogsz kapni, mint ezren előtted ugyanerre a kérdésre??
4/6 A kérdező kommentje:
3: Nem láttam ilyen kérdést :) Csak olyat, akik szomorkodnak, hogy egyedül lesznek otthon. De én pont nem szomorkodom, és nem értem, ezt mások miért nem értik meg :)
2014. dec. 30. 19:26
5/6 anonim válasza:
Pedig egyezer ilyen kérdés volt már az elmúlt napokban.
6/6 anonim válasza:
Én a barátnőmmel leszek, de nem megyünk sehova hanem beülünk a TV elé és megnézünk egy jó filmet. Semmi kedvünk nincs elmenni bulizni. Inkább örülünk hogy végre egy nap amikor nem kell sehova se menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!