Mit csináljunk szilveszterkor a párommal? Kevés pénzből megyeszékhelyen.
anyagilag most nem állunk jól. őt hívták házibuliba, de ott is van belépő meg kell vinni piát,de arra nincs pénzünk. nekem is hasonló programot ajánlottak.
tudtok valamit ajánlani, ami ingyenes vagy minimális összegbe kerül? eddig úgy néz ki otthon leszünk,de én nem szeretnék, ami érthető 19-20 évesen.
gondoltam arra,hogy nézzük meg a tűzijátékot .ez jobb mint a semmi, nem? csak arra meg morgott,hogy csak ketten mennénk. de hát még mindig jobb mint otthon nézni a tvt. ti mit gondoltok? ha nem lenne pénzetek,mit csinálnátok?
amugy nem annyira volt egyertelmu, hogy ugyanazon hazibuliba hivtak titeket, de mind1...... "őt hívták házibuliba, de ott is van belépő meg kell vinni piát,de arra nincs pénzünk. nekem is hasonló programot ajánlottak. "...
es mi lenne, ha a baratod beszelne a hazibulit tarto haverjaval, hogy egyelore van 1-2 ezer forintotok, es ezt tudjatok egyelore odaadni / vagy / te vagy a baratod kolcson kertek a szuleitektol valamennyit, es megadjatok nekik. ez nem opcio?
Valőszinű, a "haverok" ismerik pénzügyi lehetőségetek.
Ha nem ajánlják fel, ne alázzátok magatokat hitel kérésével!
Ellesztek kettesben, nem pedig tajt részegek társaságában, akikhez még ráadásul -éppen hiteletek miatt- még fokozottan alkalmazkodnotok is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!