Szilveszterkor mit kezdjek magammal?
Azt amit majd én is csinálni fogok
Elunom majd az életemet
Szerintem erre ne stresszelj rá. Ha nincs kivel menni, vagy nem úgy jönnek össze a dolgok, akkor egyszerűen maradj otthon, vackolj be, nézz valami filmet, esetleg olvass el egy jó könyvet.
Nem tudom hány éves vagy, de én már vagyok annyi idős hogy rég rájöttem, hogy a szilveszterre nem kell ráfeszülni, mintha kötelező lenne szórakozni menni aznap.
Tök ugyanolyan nap mint a többi.
Esetleg kimehetsz sétálni az utcára, ott is jó bulik szoktak lenni. Ha nem túl nagy a város, lehet még ismerőssel is összefutsz.
Én pl otthon leszek és végre lesz időm megnézni a Yip Man filmeket. De 10-től kimegyek a városba kicsit. Aztán ott várom meg az éjfélt. Majd újra haza.
Én is otthon szoktam tölteni a szilvesztert. Hát az, hogy más milyen jó szórakozik az azért nem teljesen igaz. Mivel én itthon töltöm másnap reggel kialudtan, újult erővel felkelek, bekapcsolom a tv-t, és megnézem a reggeli híradót. Mi megy benne? Kinek milyen testrészét szakította le a petárda, tűzijáték, pirotechnikai eszköz...
a sok idétlen fiatal tizenévesek bekerülnek a kórházba, detoxikálóba. Hát ha ez nekik a szórakozás akkor csak hajrá. Arról nem is beszélve hogy ilyenkor mindenki be van baszva és sokan csak azért mennek ki az utcára mert megisznak egy italt és már ők a nagy legények...(természetesen kivételek mindig vannak!) Én azt tudom ajánlani, hogy sose azt nézd, hogy ki mit hogy csinál, hanem hogy neked jó legyen, és ahogy te jónak látod/érzed. Biztos van a baráti körödben olyan aki szintén otthon ül, beszéljetek meg valami talit és töltsétek el hasznosan a szilvesztert. Sok sikert!
@Gábor9518
Az ugye megvan, hogy az általad felsoroltak egyike sem kötelező eleme a szilveszternek? Mi pár éve társasoztunk, beszélgettünk, és mégis jól éreztük magunkat. Azóta a brigád egyik fele felszívódott, a másik fele új társaságokba jár, és itt vagyok én, aki szociális fóbiával nem tud új barátokat szerezni, magyarán itt hagytak a ganéba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!