Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szerintetek jó ha ezt veszem...

Szerintetek jó ha ezt veszem fel? Pulcsi farmer

Figyelt kérdés

a barátom egy haverjához megyünk szilveszterezni, semmi komoly... csak beszélgetünk/ iszogatunk majd, úgy gondoltam ezért nem is kell kiöltözni. ott lesz a barátom 2 haverja meg a barátnőik

[link]

2015. dec. 27. 14:21
 1/5 anonim válasza:
Tökéletes
2015. dec. 27. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Jo ez, de olyan nadragod nincs, ami nem ugy nez ki, mintha kinotted volna? Oke, tudom, trendi kilogatni a bokat telen is....de hogy nez mar ki?
2015. dec. 27. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem jó. mondjuk a bokakilógatós nadrágok nekem se jönnek be, de ha amúgy ilyeneket hordasz, hát vedd fel nyugodtan most is.
2015. dec. 27. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

En igy szaladgalok-, takaritok itthon.

Nehogymá!

Legalabb vegyel fel hozza egy magassarku cipöt (feminin) meg valami 'bling-bling' fülbevalot.

Egy kis accessoire'ral mindjart masképp nez ki ez az outfit.

2015. dec. 27. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Én ilyenben hömbölgök itthon.

De ha neked ilyen a stílusod, akkor oké. Mondjuk szerintem a vászoncipő és a "kinőtt" nadrág nem éppen téli viselet.

2015. dec. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!