Stílusváltás? A sportcipők, farmer, pulcsi páros mennyire jó?
24 éves vagyok és a stílusom inkább 30+ nőket jellemez:
bőr cipők,szövetkabátok, szövetnadrágok,pulcsik és ingek,kevés ékszer,szoknyák.
Az a baj hogy mindeki sokkal idősebbnek gondol a valós koromnál. Ez már egy picit zavar. Azon gondolkodom hogy át kellene térnem fiatalosabb stílusra hogy tényleg 20 évesnek nézek és ne 30+nak.
A sportcipők, farmer, pulcsi páros mennyire jó.
Nekem nem tetszik, ha valaki mindig farmer, póló, pulcsi, sportcipőben van.
Hordjál azt is, amikor illik az alkalomhoz. De nem mindig.
Csinosabb öltözködés sem feltétlenül öregít. Talán nem a megfelelő darabokat hordod.
Hát, az nem feltétlenül a stílusod miatt van, nekem nagyon tetszik ha valaki úgy öltözködik mint te. Oké én még nagyon fiatal vagyok (16), de az én öltözködésem sem tükrözi a koromat, mégis mindig fiatalabbnak nézned. Szóval szerintem ez nem ezen múlik.
Biztosan jól éreznéd magadat a farmer pulcsi kombóban?
Ennek a csajnak jó a stílusa, valami ilyenre gondoltam. Én ehhez képest sokkal komolyabban öltözködőm.
Háááát, ez a csaj se 24-nek néz ki :)
Mindegy, hogy milyen stílusban öltözöl, ha nem jól válogatod össze, ha nem hozzád illő darabokat választasz, akkor nem fog jól kinézni. Bármelyik stílus öregíthet és fiatalíthat is.
Köszönöm a válaszokat! :)
26 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!