Hol találok ilyen vagy ehhez hasonló férfi farmert? Hol érdemes venni férfi farmert? . Nos a linket a két farmer típusról alulra linkelem be
elegáns cipőhöz a szűkebb szárú lenne jó.
ennyire bő fazon bakancshoz jó.
amúgy tesco f&f,meglepően jó farmerek vannak sok színben,többféle szár szélességben.
USA-bol ebay-en rendelhetsz Levis 501-et olyan szinben, amilyen tetszik, a pontos meretedet, kb 16 ezerert szallitassal, mindennel. Ez A farmer...
Egyebkent "egyenes fazon" (straight leg) amit keresel, ez megy minden cipovel. Szukitett fazonut hetero ferfi nem hord.
Én a Gapba veszem (Budapest Westend 3. emelete a Douglass felett) és nagyon megvagyok elégedve.
Sötétkék, nincsenek koptatások rajta és egyenes szárú.
Mindennel nagyon jól fog kinézni.
24/L
"Cserébe van garanciád, fel tudod rendesen próbálni. Plusz, garantáltan eredeti."
Igen, neha learazzak 16-17-re, de szerencses vagy, ha pont a te meretedbol lesz akcios, meg MO-n altalaban 4-5 szinbol valaszthatsz csak. Uzletben felprobalhatod, majd azt a meretet rendelheted netrol. Van egy csomo megbizhato elado ebay-en, akiknek >99% az ertekelesuk, en ettol rendelek: [link]
Igen, ha akció van ekörül szoktam venni. Jó pár ruhadarabbal vagyok így, nem kapható itthon vagy olcsóbban kijönnék, de félek nehogy hamisítványt vegyek.
Jaj még a méret, ami fontos. 501-be nekem w34 kell, viszont 505-be a w33 is jó. Fazonba nem sok különbség van, talán az 505 ülepe kisebbre van véve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!