Mi a jó a petárdában? És miért dobálják be kertekbe?
Figyelt kérdés
Semmi értelme szerintem, és csak egy csomó pénzkidobás. A nemzeti tűzijátékokról is hasonló a véleményem.2015. dec. 26. 15:50
1/6 anonim válasza:
Az a jó, hogy olyan nagyot robban és az összes kutya elkezd ugatni, meg az autó szirénázni.
Kertekbe azért, mert a háziak először a kertbe nézelődnek és mire az utcára kinéznek, már el is tüntünk.
Ilyenkor jókat röhögünk.
2/6 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy, 14? Értelmi színvonal ott van. Hacsak nem poénból írtad, akkor remélem, egyszer baromira megvágnak a rendőrök ezért.
2015. dec. 26. 16:04
3/6 vyrob válasza:
Végre elmondhatom neked rengetegszer nem dobálják be a kertbe, a petárda mikor szétrobban az alsó része amiben a gipsz tömités van elrepül tehát ha eldobják az utcán igen a csonk csomoszór beszál hozád vagy a kertedbe ezt rengetegszer probáltuk elmondani kutyásoknak hogy nem a te kutyádat dobálják hanem beszál a petárda maradáka a kertedbe ennyi tüzijátékoknál ugyan ez van szilveszterkor lösz fel rakétát az valakinek vagy a kertjébe vagy utcára esik azonban nem veszélyes a csonk az már csak hulladék enyi :)
4/6 vyrob válasza:
Nós hogy mi jó van benne én sem tudom szeretem hogy jó nagy durran meg füstöl elötte . De akkor már dohány,alkohol kereplő szilveszteri duda is tök felesleges pénz kidobás melesleg a petárda olcsó 200-300 ft ért lehet venni 100 darabot szlovákoknál tehát nem olyan nagy árakról beszélünk :) Én is remélem hogy az első viccelt mert menjen az anyába az ilyen miatt nem tudok évek ota egy jót petárdázni .Lenyomnám a torkán ha ezeket megcsinálná az én házam elött anyádat ijezgessed akor én is eléd vágnék egy valamilyen nagyobb kaliberü petkot azt kicsit öszeszarnád magad ;)mert ugye vices?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem a visszamaradt szemét a gond, tudom, hogy keletkezik. És olyan előfordulhat, hogy ez a visszahulló valami, házi tűzijátékból származó még gyúlékony vagy ilyesmi? Egyszer nálunk Szilveszter idején kigyulladt az egyik fából készült melléképület, ami túl közel volt a hátsó kerítéshez.
Amit az első írt, sajnos, tapasztaltam ilyet valóban.
2015. dec. 28. 06:43
6/6 vyrob válasza:
Ritka estben fordul ilyen elő. Ha felmegy egy ilyen rakéta töbnyire szétrobban és mire leér a csonk nem parázslik .Viszont ha ferdén áll és viszintesen indul el akkor alacsonyan bonthat és sajnos van rá esély pláne ha eldől véletlenül és eltalál egy házat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!