Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi a jó a petárdában? És...

Mi a jó a petárdában? És miért dobálják be kertekbe?

Figyelt kérdés
Semmi értelme szerintem, és csak egy csomó pénzkidobás. A nemzeti tűzijátékokról is hasonló a véleményem.
2015. dec. 26. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

Az a jó, hogy olyan nagyot robban és az összes kutya elkezd ugatni, meg az autó szirénázni.

Kertekbe azért, mert a háziak először a kertbe nézelődnek és mire az utcára kinéznek, már el is tüntünk.

Ilyenkor jókat röhögünk.

2015. dec. 26. 15:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy, 14? Értelmi színvonal ott van. Hacsak nem poénból írtad, akkor remélem, egyszer baromira megvágnak a rendőrök ezért.
2015. dec. 26. 16:04
 3/6 vyrob ***** válasza:
Végre elmondhatom neked rengetegszer nem dobálják be a kertbe, a petárda mikor szétrobban az alsó része amiben a gipsz tömités van elrepül tehát ha eldobják az utcán igen a csonk csomoszór beszál hozád vagy a kertedbe ezt rengetegszer probáltuk elmondani kutyásoknak hogy nem a te kutyádat dobálják hanem beszál a petárda maradáka a kertedbe ennyi tüzijátékoknál ugyan ez van szilveszterkor lösz fel rakétát az valakinek vagy a kertjébe vagy utcára esik azonban nem veszélyes a csonk az már csak hulladék enyi :)
2015. dec. 27. 19:06
 4/6 vyrob ***** válasza:
55%
Nós hogy mi jó van benne én sem tudom szeretem hogy jó nagy durran meg füstöl elötte . De akkor már dohány,alkohol kereplő szilveszteri duda is tök felesleges pénz kidobás melesleg a petárda olcsó 200-300 ft ért lehet venni 100 darabot szlovákoknál tehát nem olyan nagy árakról beszélünk :) Én is remélem hogy az első viccelt mert menjen az anyába az ilyen miatt nem tudok évek ota egy jót petárdázni .Lenyomnám a torkán ha ezeket megcsinálná az én házam elött anyádat ijezgessed akor én is eléd vágnék egy valamilyen nagyobb kaliberü petkot azt kicsit öszeszarnád magad ;)mert ugye vices?
2015. dec. 27. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem a visszamaradt szemét a gond, tudom, hogy keletkezik. És olyan előfordulhat, hogy ez a visszahulló valami, házi tűzijátékból származó még gyúlékony vagy ilyesmi? Egyszer nálunk Szilveszter idején kigyulladt az egyik fából készült melléképület, ami túl közel volt a hátsó kerítéshez.

Amit az első írt, sajnos, tapasztaltam ilyet valóban.

2015. dec. 28. 06:43
 6/6 vyrob ***** válasza:
Ritka estben fordul ilyen elő. Ha felmegy egy ilyen rakéta töbnyire szétrobban és mire leér a csonk nem parázslik .Viszont ha ferdén áll és viszintesen indul el akkor alacsonyan bonthat és sajnos van rá esély pláne ha eldől véletlenül és eltalál egy házat
2015. dec. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!