Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Tudtok joo szerb, vagy szerbia...

Tudtok joo szerb, vagy szerbiaban kaphato dohanyt/cigit? + ar (lehetoleg dinar)

Figyelt kérdés
Szilveszteri buloiba kene, gondoltam meglepem a haverjaimat valami "egzotikussal" ami magyarorszagon nem kaphato :)

2015. dec. 25. 01:42
 1/3 Káldi József válasza:
0%
talán a NAV-nál kéne érdeklődnöd. Helyesírásból föl voltál mentve ?
2015. dec. 28. 23:27
 2/3 anonim válasza:
Sobranie, az ára ezer fölött volt, de pontosan nem tudom, hogy most mennyi. Esetleg Djarum, az Magyarországon is kapható, de magasan a legjobb cigi, 2000Ft/doboz áron. Szerbiába jobban megéri "sima" cigiért menni (350Ft-tól van). Személyenként meg 2 doboz cigit át lehet hozni a határon vámmentesen.
2015. dec. 30. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Djarumot én még nem láttam Szerbiában, pedig itt lakom és cigizek is.

Amúgy Drina, jó kis munkás cigi. :D Kerülhet vagy 150-160 dinárba.

Más cigik, amik Mo.-n nem kaphatók: Karelia (ez amúgy kellemes, szeretem, bár még csak "nőit" láttam belőle), L&M (még itteni szemmel nézve is elég olcsó - én ebből csak pattintósat szívok, de az jó), pattintós Lucky Strike (kedvencem), pattintós (sima pattintós; azt tudom, hogy erdei gyümis van nálatok is) Winston.

És a már említett Sobranie (ami különlegesebben néz ki az a Coctails és a Black Russian), aránylag sokféle van belőle még Szerbiában is. Ja, akkor van még Monus cigi, amiből van pl. almás és szőlős, de én speciel ezeket az ízeket nem igazán érzem rajta, és szintén "női".

Most kapásból ennyi, de valószínűleg azért van még pár, ami nálunk kapható és nálatok nem, de azokban nincs semmi extra szerintem.

Árak:

Karelia - mintha 200 dinár lett volna, de már jó rég vettem ilyet. Max 220 din

L&M - 200 din, ez 100%

Lucky Strike - 220 vagy 230 din

Winston - legutóbb 200 volt, amikor vettem, szerintem most 210 din

Sobrani Coctails és Black Russian - ilyet szintén ezeréve vettem még utoljára, akkor kereken 400 din volt, azóta láttam már egyszer 440-ért. Most fogalmam sincs mennyi lehet, de az biztos, hogy 500 din alatt van

sima Sobranie-k: 260-300 din környékén

Monus: passz, szerintem még soha nem is vettem. Úgy emlékszem, 180-ba kerül, de nagyon max. 200-ba

Ezekben nincs semmi különleges, de leírom, mert a magyarországi árakhoz viszonyítva nagyon olcsók (nekünk annyira nem): Marlboro, Dunhill, Davidoff 250-300 din között vannak.

2015. dec. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!