Ha csomó pénz állna rendelkezésetekre, akkor milyen petárdákat/tüzijátékokat vennétek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 01:33
11/27 anonim válasza:
Nagy kalibereket vennék és jó a kérdés.Nagy kalibereknél sok esetben egy két darab kerül annyiba mint kisebb kaliberből egy egész csomag.Ha a pénzt nézem akkor pl vegyünk 20.000 ft ot egész nagy kaliberből csak pár darabot tudsz venni.Kisebb kaliberből rengeteget.Ha nem számít a pénz akkor határozattan a legnagyobb tűzijátékokat és petárdákat venném meg.Azért azt venném meg mert átlagfeletti az élmény.Ha számít a pénz nyilván túl drága azért a pár darabért és kisebbekkel sokkal többet szórakozhatok.De pénztől függetlenűl nekem az a véleményem ezt is azt is ki kell próbállni mivel új élmény.Ekkor viszont sok kisebbre már nem marad pénz. Ha van pénzed és nem sajnállod semmiről sem kell lemondanod.Ha nincs pénzed valamiről valamiért le kell mondanod.Nyilván szilveszterre passzolna a picikhez egy Cobra 8,150mm Cink rakéta,Big Boly profi,Delova Rana,óriás Megatron,de itt csak a posta 8000ft.Egy 4db os 75mm rakétacsomag 18.000ft
12/27 anonim válasza:
Semmilyent. Nem szeretem a petárdát és a tűzijátékot, ellenben egy csomó minden másra igen jól jönne, ha sok pénzem lenne.
13/27 A kérdező kommentje:
Amint látod jelen esetben csak petárda, és tüzijáték. :DD
2015. dec. 27. 00:16
14/27 anonim válasza:
Nehezen tudom értelmezni a lepontozásokat. Az a kérdés, ki milyent venne. Én is leírtam, hogy semmilyent. Mások jobban tudják, mire költök?
15/27 A kérdező kommentje:
Szerintem a többség tudja miért vagy lepontozva, neked is illene tudnod.
2015. dec. 28. 13:54
16/27 Káldi József válasza:
Semmilyet. Értelmetlen hülyeség, ráadásul a kutyákat rettenetesen megfélemlíti...ha a szabadban vannak. De hát van akinek a Révai lexikon és van akinek egy fedő esett a fejére gyermekkorában..
17/27 anonim válasza:
Gigliola Radic-kal értek egyet. Én voltam a 0%-os. A többség tudja, de a többségnek van egy csomó elégedni való pénze, vagy ha lenne pénze, elégetné. Hasonló a véleményem a dohányáruról. Bocs. Látom, nem voltatok még nagyon megszorulva, hogy azon agyaltok, milyen petárdát vennétek sok pénzből. És nem dobtak még be a kertetekben vagy nagyanyátok kertjébe egyet sem.
18/27 Nemtudomanevem(sem) válasza:
De még mindog nem fogtátok fel miért vagytok amúgy lepontozva. Nem ez volt a kérdés. Az a kérdés, hogy ha lenne egy csomó pénzetek TÜZIJÁTÉKRA miket vennétek.
Ez egy piromániásoknak szóló kérdés. Senki nem vár olyan válászt, hogy semmilyet, mert egyszerűen tovább is görgethetsz. Mindenki magasról tesz rá, hogy Gigliola Radic-nak mennyi pénze van. Senkit nem érdekel a 600 soros prédikációtok arról, hogy a tüzijáték hülyeség, meg hogy aki használja azt biztos a fejére ejtették. Ez a kérdés nem nektek szólt, és a pyrosok 90%-a nagy ívben tesz rá, hogy az ilyenek mit gondolnak róla.
19/27 A kérdező kommentje:
Nemtudomanevem szerintem teljesen érthetően leirta, úgy van ahogy mondja, egyéb kérdés, óhaj sóhaj? :D
2015. dec. 29. 15:37
20/27 anonim válasza:
vennék 100isis legényt azok aztán csinálnának jó nagy durranást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!