Csomó rossz fogam van, de nincs pénzem megcsináltatni, hogy tovább?
Tudom szánalmas vagyok meg hülye hogy hagytam elfajulni a dolgokat de kisebb koromban nem volt nálunk szokás a fogmosás és hát....van vagy 15 rossz fogam olyan is ami 2-be van törve, van ami fáj is. Fiatal vagyok és szégyenlem hogy ilyen ocsmány a pofám naná hogy rám se néznek a lányok, meg nem is esztétikus.. Most már persze hiába mosom. Pénzem nincs arra hogy a fêlbetört fogakat kezeltessem, ami "csak" lyukas azt is be kéne tömetni...Mit tegyek?
17f
A fogpotlás elég huzos legolcsobb árt 13000ft/ db
röntgen ,, stb
Köszi a vàlaszokat!
Igen most utánanéztem és tényleg az sztk doki ingyenes. Hétfőn bemegyek és kérek időpontot. Pótolni nem kell még szerencsére, csak van 2 olyan fogam van ami félbe van törve, azt szerintem nem csinálják meg ingyen mert oda már a tömés kevés.:(
TB-re nem.
Amúgy TB-re csak a húzás van ingyen.A tömést már ki kell fizetni,nekem tavaly kb 3000 Ft volt.(És igen,az SZTK-ban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!