Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Fiúk, lányok! Most komolyan...

Fiúk, lányok! Most komolyan ez számít cikinek?

Figyelt kérdés
Történt az, hogy meghívtak egy szilveszteri buliba barátaim és még ott lesz pár ember akit nem ismerek. Én pedig gondoltam, hogy jól hangzik legalább jól fog eltelni az új év... Aha.. persze... kiderült, hogy azt a "bulit" ott mindenki úgy tervezi agyon issza magát aztán részegen haza tántorog... Nem azzal van gondom hogy isznak, mert még talán egy két pohár jó belefér... De hogy én 15 éves fejjel azt gondolom hogy nem akarok részegen hazabóklászni, komolyan ez számít cikinek? Ettől lennék én kevesebb mert nem akarok (nem fogok) berúgni? Ezt én valahogyan nem értem...

2015. dec. 22. 20:15
 1/10 anonim válasza:
100%

Nyugi van,én sem fogyasztok alkoholt. Nincs szükségem rá. A sok marha azt hiszi,hogy ettől most nagyon nagy a buli. Bal****ok ha engem kérdezel.

15/F

2015. dec. 22. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne keress benne logikát, és ne érezd cikinek, ha te emlékezni is akarsz a szilveszterre. :)

Ők sajnos ilyenek. Fú, de menő, mert 15 évesen már sugárban hányt szilveszterkor, meg hasonlók. Na, közülük fognak azok kikerülni, akik majd felnőttként minden reggel egy rakétával kezdik a napot, aztán mennek aljamunkát végezni.

2015. dec. 22. 20:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Én igazából teljes mértékben nyugodt vagyok:'D... csak ez a kérdés foglalkoztat már egy hete és most valahogy úgy kijött belőlem :'D
2015. dec. 22. 20:19
 4/10 anonim válasza:
100%
Hát a többség sajnos cikinek tartja vagyis a tömeg. Mert ugyebár ez a "menő" de vannak normálisak még nyugi. Én is 15 vagyok és szerintem is egy két pohárral,mértékkel lehet, de ne legyen már annyira részeg hogy ne tudjon magáról
2015. dec. 22. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kéne hogy ciki legyen:D Sőt én tovább megyek. Bár hívtak már el szilveszterkor én mindig otthon voltam eddig és idén is otthon tervezek lenni. Videojátékozás, filmnézés, nekem nem kell ennél több. És szerintem ez se ciki. Csináld azt amit szeretnél és ne foglalkozz a barmokkal;) 18l
2015. dec. 22. 20:22
 6/10 A kérdező kommentje:
A fura az egészben az, hogy a lányok még rosszabbak, mint a fiúk, és én is lány létemre ledöbbenve nézem ahogy részegen sétálnak haza a HETEDIKES lányok a házunk előtt...
2015. dec. 22. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? Én a helyedbe el se mennék. Biztos találsz jobb ,rendesebb barátokat.
2015. dec. 22. 20:25
 8/10 anonim válasza:

Elmeselek egy tortenetet. Regebben en is mentem neha varosba,beulni ide-oda. Soha nem voltam talajreszeg,esetleg megittam egy sort vagy hasonlok. Nyaron azonban a soron kivul egy pohar bort is megittam. Olyan rosszul lettem,hogy 3 ismeretlen fiu cipelt haza,rengeteget hanytam es alig emlekszem valamire. Nem ittam sokat,megis pokoli estem volt. Ezert azt tanacsolom,hogy tartsd magad az elkepzelesedhez,keveset igyal es csak olyat,amit "ismersz". Jo bulizast!:)

15l

2015. dec. 22. 20:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Attól még elfogok menni a "rendesebb" barátaim miatt... Köszi a válaszokat amúgy:3

És köszönöööm ;)

2015. dec. 22. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazából a berúgással nincs bajom,de a másnap..maga a borzalom,legalábbis nekem, és nem is merek többet sokat inni mert nem akarom a másnapi szenvedést :/
2015. dec. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!