Fiúk, lányok! Most komolyan ez számít cikinek?
Nyugi van,én sem fogyasztok alkoholt. Nincs szükségem rá. A sok marha azt hiszi,hogy ettől most nagyon nagy a buli. Bal****ok ha engem kérdezel.
15/F
Ne keress benne logikát, és ne érezd cikinek, ha te emlékezni is akarsz a szilveszterre. :)
Ők sajnos ilyenek. Fú, de menő, mert 15 évesen már sugárban hányt szilveszterkor, meg hasonlók. Na, közülük fognak azok kikerülni, akik majd felnőttként minden reggel egy rakétával kezdik a napot, aztán mennek aljamunkát végezni.
Elmeselek egy tortenetet. Regebben en is mentem neha varosba,beulni ide-oda. Soha nem voltam talajreszeg,esetleg megittam egy sort vagy hasonlok. Nyaron azonban a soron kivul egy pohar bort is megittam. Olyan rosszul lettem,hogy 3 ismeretlen fiu cipelt haza,rengeteget hanytam es alig emlekszem valamire. Nem ittam sokat,megis pokoli estem volt. Ezert azt tanacsolom,hogy tartsd magad az elkepzelesedhez,keveset igyal es csak olyat,amit "ismersz". Jo bulizast!:)
15l
Attól még elfogok menni a "rendesebb" barátaim miatt... Köszi a válaszokat amúgy:3
És köszönöööm ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!