Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit csináljak Szilveszterkor?

Mit csináljak Szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Néhány hete megint előjött bennem az az érzés, ami évek óta minden Szilveszter előtt. Mindig úgy vagyok vele, hogy ez lesz az utolsó ilyen Szilveszterem, aztán a többi már normális lesz, de évek óta mind ilyen. Egyedül vagyok itthon, és ez frusztrál, de ennél csak az a rosszabb, hogy a munkatársaim is minden év elején megkérdezik, hogy merre szilvesztereztem. Ilyenkor csak azt tudom mondani, hogy otthon voltam. Ez évről-évre egyre kínosabb. De magamnak is azt mondogatom, hogy hülye vagyok, mert sehova sem megyek el szilveszterezni. Az a lényeg, hogy nem akarok itthon rohadni. Kecskeméttől olyan 30 km-re lakok, de oda nem szívesen mennék, mert ott nem lehet úgy elvegyülni egy tömegben, ott nincsenek is igazán nyílttéri rendezvények. Egy haverom sincs, akivel elmehetnék valahova bulizni. Az milyen ötlet, hogy elnézek a kecskeméti egyetlen (tudtommal egyetlen) szabadtéri bulira, és ott töltöm az év utolsó egy-két óráját, aztán a következő év első egy-két óráját? Eddig oké, csak annyi a baj, hogy nincs autóm, anélkül pedig csak busszal tudok odamenni, csak busszal tudok hazajönni, tehát előtte is és utána is órákat kell várnom. Azzal az időszakkal meg nem tudnék mit kezdeni. Mit kellene csinálnom? Aki úgy van vele, hogy az összes munkatársam meg mindenki más is azt mond, amit akar, nekem nem kell foglalkoznom mások lenéző viselkedésével, az jobban teszi, ha nem válaszol. Egyszerűen nem tudok nem foglalkozni mások megjegyzéseivel. Egyszerűen csak értelmes válaszokat várok. Akármilyen jó ötlet?

2015. dec. 22. 19:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam arra a szabadtéri cuccosra, mert ott el tudnék vegyülni a tömegben.
2015. dec. 22. 19:36
 2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. dec. 23. 11:30
 3/6 A kérdező kommentje:
27 vagyok. Miért érdekes?
2015. dec. 24. 20:48
 4/6 anonim válasza:

Le kell tojni mások véleményét, bla bla bla... de amúgy tényleg. Azonban ez most tökmindegy, mert igazából szerencsére megvan benned a belső vágy is, hogy csinálj valamit. Nagyban függ, hogy mennyire vagy ismerkedős típus, de ha neked nehezen megy, akkor egy kis alkohol segíthet.

Az emberek ilyenkor közvetlenebbek, valószínű, hogy lesznek hozzád hasonlók, akik csak szólóban mennek, na velük lehet nagy csapatot alkotni. A kieső időt töltsd el hasznosan, olvass, vagy tanulj nyelvet.

Én még 2011 szilveszterén mentem el 21 évesen Bp-n a Deák térre, vettem két sört, és elhatároztam, hogy hiába nem ér rá egyetlen egy közelebbi ismerősöm sem, én akkor is jót fogok bulizni.

Alig ittam meg egy padon ücsörögve az első söröm felét, két csaj egyből kiszúrt (nem vagyok jó képű, nem azért), hogy jajj, miért vagyok egyedül, bulizzunk együtt. Még összeszedtünk 3 embert, és egy nagyon emlékezetes esténk volt.

Most sokan nálam akarnak bulizni, de én ki akarom vinni őket a Deákra, már csak nosztalgiából is. :)

2015. dec. 25. 21:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos megint az a helyzet, ami tavaly is volt. Nem akarom újra kiírni a kérdést, inkább csak itt írok. Most sem tudom, hogy mi lesz Szilveszterkor. A múltkori elég silány volt, mert otthon voltam egyedül. Nem akarom, hogy most is ez legyen, de úgy néz ki, hogy mégis. Mit kéne csinálnom?
2016. dec. 11. 22:07
 6/6 anonim válasza:
Idenre valami? Elozo ev hogy sikerult?
2017. nov. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!