Mit csináljak Szilveszterkor?
Le kell tojni mások véleményét, bla bla bla... de amúgy tényleg. Azonban ez most tökmindegy, mert igazából szerencsére megvan benned a belső vágy is, hogy csinálj valamit. Nagyban függ, hogy mennyire vagy ismerkedős típus, de ha neked nehezen megy, akkor egy kis alkohol segíthet.
Az emberek ilyenkor közvetlenebbek, valószínű, hogy lesznek hozzád hasonlók, akik csak szólóban mennek, na velük lehet nagy csapatot alkotni. A kieső időt töltsd el hasznosan, olvass, vagy tanulj nyelvet.
Én még 2011 szilveszterén mentem el 21 évesen Bp-n a Deák térre, vettem két sört, és elhatároztam, hogy hiába nem ér rá egyetlen egy közelebbi ismerősöm sem, én akkor is jót fogok bulizni.
Alig ittam meg egy padon ücsörögve az első söröm felét, két csaj egyből kiszúrt (nem vagyok jó képű, nem azért), hogy jajj, miért vagyok egyedül, bulizzunk együtt. Még összeszedtünk 3 embert, és egy nagyon emlékezetes esténk volt.
Most sokan nálam akarnak bulizni, de én ki akarom vinni őket a Deákra, már csak nosztalgiából is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!