Szeretnénk elmenni bulizni a barátnőimmel szilveszterkor. Tudtok mondani jó helyeket? 17/L
Figyelt kérdés
Ritkán megyünk szórakozóhelyekre, úgyhogy valami lightosabbat :)2015. dec. 11. 22:55
2/4 anonim válasza:
Milyen stílusú helyet kerestek?
Milyen zenét szerettek?
3/4 A kérdező kommentje:
Jó hamgulatú helyet, ahol egész éjszaka lehet táncolni, normális emberek járnak oda.
Zene: pop, elektronikus, indie
2015. dec. 13. 09:59
4/4 anonim válasza:
Sajnos én ilyen stílusú helyekre nem szoktam menni, úgyhogy nem ajánlom a Corvintetőt meg a Fogas- házat, mert az egyikben Tesco disco lesz, a masikban trap buli.
Ahogy szoktam látni a 16- 18 évesek a KRAFT-ba, Instantba, 5Kert-be, Ligetbe, PRLMNT-be (jóó hely), BRKLYN-be szoktak menni.
Igazából nagyon sok hely van, főleg a Kazinczy utcában, ahol tudtok találni hangulatos helyeket vagy Romkocsmákat, ha beszélgetni is akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!