Ki várja már a szilveszeteri tüzijátékozást? Miket fogtok venni, és hány forint értékben?
Én már nagyon várom. Én ko airbombot fogok venni 3 dobozzal, zümit, 2 csomag sikolyt, rakétákat, kisebb telepeket kb.:10000 Ft értékben.
Ui: Akinek a kutyája fél az gondoskodjon róla, hogy biztonságban legyen, vagy vigye be a lakásba. Azt az egy napot ki fogja bírni a kutyájával, ha annyira szereti. És ne azokat fenyegesse akik legálisan tűzijátékoznak.
#12 hagyjuk már... Kb minden évben ez megy. Nem csak ezen a gyk-n, hanem az összes fórumon, meg fb-n is. Már ilyenkor kezdődik, hogy valaki kiír egy tüzijátékokkal kapcsolatos kérdést, aztán röktön rámegy a sok nagy "állatvédő" meg a "mintapolgárok" akik nyílván tökéletesek, és soha nem idegesítettek még semmilyen tevékenységükkel más embereket/zavartak állatokat.
És még mondjuk ugyan nincs "szezon" de már mondjuk ennél a kérdésnél is látszik, hogy aki értelmes választ adott, senkinek sem 100%-os az értékelése. Hogy miért? Mert jön a sok okos, akinek nem tetszik, hogy tüzijátékozunk, és pontoz, csak úgy pofára.
És egyébként teljesen egyetértek. Akinek a kutyája fél, az engedje be. Egy éjszakát ki lehet bírni.
Nekem is van kutyám, szerencsére nem fél, egy viszonylag nyugodt, és kíváncsi border, aki egyáltalán nem ijedős. DE előző kutyám nagyon is félt, mégis megbírkóztam a feladattal. És úgy gondolom, hogy aki nem képes ezt megtenni a kutyájáért egy évben egyszer, az ne a száját jártassa, hanem bújjon el.
12-es: egy kutyamenhelyet hogy viszel be a lakásba?
Remélem lesz megint olyan hülye, aki a rendőrkutya telep mellett petárdázik. "Véletlenül" megszökött egy kutya és a rendőr nem sietett leszedni az illetőről.
Ez így van 1. és 2. kategória Magyarországon is egész évben engedélyezett és engedély nélkül magánterületen használható és vásárolható engedéllyel rendelkező Magyar webshopoktól/árusoktól.
Én inkább tavasszal és nyáron szoktam ilyesmit használni.Interneten van több Magyar legális webshop is akiktől futárral törvényesen lehet venni.
Konkrétan:telepek,nagyobb római gyertyák,rakéták,vulkánok amik méteres tűzesőt csinálnak,nekem ezek a kedvenceim.
Ha minden jól megy:
3 cs. Kis 20milis air bomb 1cs nagy 45 milis air bomb, merlin rakéta csomag 1 cs sima római gyertya 1 cs zümi 10 cs sikoly 3db. 100 as katyusa telep (sikoly telep ) 10.cs recsegö,
Meg osztrákból petárda: 1 cs la bomba dum bum sima zöld, na meg ha van akk 4 db os csomag accchtung.
Ez am soknak hangzik így elsöre, de a nagy része apróság, és kilyön kb 30-35 ezerböl.
14 nem dobálunk petárdát a kutyára.
A menhelyen pedig bent vannak a kutyák legalábbis bezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!