Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit ajándékozzon egy 15 éves...

Mit ajándékozzon egy 15 éves fiú egy másik 15 éves fiúnak 1000 forint értékben?

Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 18:16
 1/3 anonim válasza:
Mi is húztunk a suliban, nekünk 1500értékbe kellett venni MAX. Szerintem vehetsz te is ennyibe persze csak ha megengedheted magadnak :)) én vettem egy nagy milka csokit, egy axe sprayt, és két mars csokit pont 1500ra jött ki. Mást nem nagyon mertem venni mert nem ismerem az ízlését ezért inkább olyanokat választottam amit meg lehet enni vagy ilyesmi :) szerintem te is vehetsz hasonlókat.
2014. dec. 13. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Könyvet, filmes DVD-t vagy zenei CD-t, vicces vagy zenekaros pólót, kabala tollat, kulcstartót, csokoládét. Persze, szerintem ez az 1000 forint lófütty, és tutira mindenki többért fog ajándékot venni, mert ebbe nem fér bele semmi olyan kevés. (Dezodort, tusfürdőt, sampont meg nem illik. Szappanból is csak olyat, ami "kézműves" vagy egyéb nagy szám. Ilyesmit csak családon belül illik.)
2014. dec. 13. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ami még eszembe jutott: sapka, kesztyű, sál. Rubik kocka, pénztárca, igazolvány tartó, öv, egy pakli kártya, láva lámpa, falióra.
2014. dec. 13. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!