Szerinteket jó a petárdázás? Vagy inkább hlyeség és pénzkidobás?
Figyelt kérdés
És ti is néha megijedteket? Sztem penzkidobás2015. jan. 3. 11:07
1/9 anonim válasza:
Hülyeség és pénzkidobás de nem mellesleg nagyon veszélyes.Engem szilveszterkor eszméletlenül zavart a durrogtatás(na meg szegény kutyákat is) pedig nem vagyok idős vénasszony.20/L
2/9 A kérdező kommentje:
15.f vagyok en is a kutyamat be is engeddem
2015. jan. 3. 11:59
3/9 anonim válasza:
A petárdázás nagyon király dolog.
Apukám még tanította, mi alá kell bedobni, hogy nagyobbat szóljon :DD
4/9 anonim válasza:
Sztem hulyeseg petardazni. Penzkidobas. Es rengeteg elveszett allattal, foleg kutyaval jar.
5/9 vyrob válasza:
fasza a petárdázás én is birom nagyon :D :) csak nálink szalad mindenki világgá külföldön hogyhogy nem ?
6/9 A kérdező kommentje:
Állás 2 meg 2
2015. jan. 6. 07:27
7/9 anonim válasza:
én felvidéki vagyok, itt nincs betiltva. Gyerekként meg szerettem petártádzni... hogy miért? Azt ne kérdezd, egyszerűen így van.
Bármire rá vághatjuk hogy hülyeség.. a tüzijátéknak sincs "értelme", ha megkérdeznék valakit azzal indokolná, hogy mert szép. De miért szép? ... csak szép és kész, nem kell megindokolni.
A petárda is ilyen, szerettem, szeretik.. így van és kész.
A kutyák meg lehet hogy félnek, az alatt az 1-2 óra alatt... de ez nem olyan dolog amitől be kéne tiltani, vagy bajuk lenne.. ha vihar van, villámlik, akkor is ugyanúgy félnek.
(am én kutyám még talán szereti is, végig vidáman kint futkározott)
8/9 anonim válasza:
Én szerettem petárdázni, amíg be nem tiltották. Sokkal élvezetesebb mint venni egy nagy telepet 50 ezerért ami fellövi magától a rakétákat. A pénzkidobásra pedig azt tudom mondani hogy szerintem egyátalán nem/nem volt drága 1500/2000 Ft-ból már olyan mennyiséget veszel ami sok is.A kutyákra meg azt tudom mondani hogy az ilyen túltenyésztett csenevész "kutyák" lassan már ha meglátják a saját árnyékukat már abba is belehalnak.
9/9 anonim válasza:
8 as én a rakétákat is szeretem idén vettem 25mm eset 30mmeset 40mmeset de jövőre még ennél is nagyobb lesz, petárdából meg dumbum mini az alap de hogy legyen mit szórni veszek rc1 et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!