Miért nincs petárdázás? Ilyen töketlenek a mai fiatalok?
Mindegyik csak facebookozik az okostelefonján?
Az én időmben telenyomtuk a kukákat petárdával, aztán minden szanaszét szállt. Enélkül nem is szilveszer a szilveszter.
Attól hogy te idétlen voltál, ma nem kell annak lenni, arról nem is beszélve hogy 150 ezer forint pénzbírsággal jár ha valaki petárdázik.
Bevallom nem vagyok egy feljelentgetős ember, de ha az én utcámban petárdáznál tuti kihívnám a rendőröket rá.
Te tényleg attól érzed menőnek magad hogy pár kukát szétrobbantasz petárdával? Utána vihogsz mint egy idétlen, hogy megint tönkrement egy kuka amit előbb-utóbb az adófizetők pénzéből vonják le, sőt a szemetet sem szeded össze ami ezzel jár?? Neked ez kell a boldogságodhoz??
Hát senki sem tökéletes... Nekem a szilveszter szerencsére nem ettől szilveszter..
ma 19:12
Te okoska.. te is a gép előtt ülsz...(amúgy fajtájukat....így kell írni..:) )
mellesleg én sem tartom hűde nagy élvezetnek a kuka szétdurrantását.. (ja , és megyek bulizni, de nem ilyen hülyeségeket csinálunk, hanem élvezzük az életet)
Szakadna le a kezed a nagy petárdázásba.
:DD
Nálunk tilos, a rendőrök randalírozni szoktak az utcán, meg sok kutya is van a környéken.
De te vagy a f@.szagyerek, menj petárdázni, menőzzél.
Vannak, akik nem ilyen idiót@k, mint te.
Szállt volna szét a kezed a szeméttel együtt -_-
Minden évben azért kell valakinek itthon maradnia, mert a kutya pánikrohamot kap még a házban is a petárdázástól, és szétszedi a lakást. Nem beszélve arról a sok szerencsétlenről, akiket tömegesen visznek be ilyenkor az ügyeletre a petárdás sérülések miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!