Az nagyon gáz, ha egy 16 éves lánynak semmi programja nincs szilveszterre? Ti mit fogtok csinálni?
Nem "gáz". Én sem mentem sehová 16 évesen, otthon töltöttem a szilvesztert családi körben. Sőt, 18 éves leszek, de szerintem idén is marad a tűzijáték nézése egy üveg pezsgő társaságában, ezt az évet nem tudnám másképp búcsúztatni :)
L
Nem gáz. Én 20 évesen sem érzem gáznak, hogy nekem nincs programom, úgyhogy te se érezd annak. :D
Egyrészt eleve nem szeretem ezt a kötelező jelleggel bulizni kell dolgot. Másrészt négy vizsgám lesz január első hetében, nem igen engedhetem meg magamnak a durva bulizásokat. Harmadrészt meg vidéken vagyok most, itt nincs sok jó program, barátok nagyon szerteszét vannak, nehéz összehozni egy normális bulit.Év közben pont elég buliban vagyok és programom van, én ilyenkor jobban szeretek kicsit lazítani.
20/lány
Én is 16 vagyok. Eddig még mindig Itthon voltam szilveszterkor, idén sem lesz máshogy. Itthon fogok ülni egyedul a szobámban, vagy esetleg anya és apa veszekedését hallgatom. Mostanában egy szót sem tudnak anelkul váltani hogy ne kiabálnának. Szívesen elmennék valahova de egyrészt nem is hívott senki sehova, másrészt el se engednének.
Annyira jó lesz.:(
Talán a felnőttek szerint nem, de a korosztályunk szerint gáz.
Keresek egy helyet és nem várok az utolsó napig, hogy na ráér e x,y szilveszterezni. Szóval ha egyedül is, de elmegyek. Még a szüleim is cikinek tartják, hogy ennyi idősen otthon ülnék (komolyan).
16F
Én is itthon töltöm a szilvesztert, anyával és apával.
Január elején leszek 18, és egyáltalán nem tartok cikinek.
Inkább azt, hogy a sok velem egykorú, vagy a még fiatalabbak azt sem fogják tudni a bulik után, hogy merre vannak.
Nem ez az első szilveszterem, amit itthon fogok tölteni, és még mindig élek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!