Lesz más is, aki otthon, egyedül tölti a szilvesztert?
Figyelt kérdés
20/F2013. dec. 29. 20:15
21/31 anonim válasza:
Én évek óta egyedül töltöm az estét. Utálom a felhajtást, meg a sok trombitáló részeget az utcán. Itthon is van pia, kaja, film, zene, internet. Nem unatkozok :)
45/F
23/31 anonim válasza:
Igen, én mondjuk szívesen mennék de ez van. Eddig sajnos még egyetlen szilveszteri bulin sem voltam. :/
24/31 kpe válasza:
Én is otthon leszek,mint minden évben, én se vagyok bulizós típus.
23F
25/31 anonim válasza:
Mint én. Barátnőim a párjukkal töltik a szilvesztert, egyedül meg nincs kedvem elmenni bulizni. 20L
27/31 anonim válasza:
Aki pesti és még nincs programja, az nyugodtan írhat nekem! :) Én szívesen megyek este Pesten bármerre, pl. egy hangulatos bárba/café-ba is. Illetve van egy másik lehetőség, hogy Szegeden lesz egy nagy házibuli ismerősnél, vonattal mennék le, aki úgy gondolja nyugodtan csatlakozhat. Írjatok privátot, ha nem akartok egyedül lenni! :) F/23 Bp
28/31 anonim válasza:
Milyen helyet ajánlotok Pécsen? Muszáj mennem valahova. :S 23F
29/31 _.-Akv-._ válasza:
Lesz. Mondjuk én nem de valaki biztos xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!