Van más is itt, akit nem hívtak sehova szilveszterezni?
Ismerős helyzet. :( Csak három közelebbi barátnőm van, az egyikük minden évben dolgozik szilveszterkor, a másik elutazott a pasijával. A harmadikat kérdeztem 3 hete, hogy nincs-e kedve valamit csinálni, akkor azt mondta, még nem tudja, mert másnap dolgozni fog. Erre kiderült, hogy mégsem kell mennie, ennek örömére meghívtak magukhoz a férjével egy házaspárt. Miután így elszólta magát, persze hívott engem is, de nem fogadtam el.
Elég szívás, mert amíg egyetemre jártam, mindig volt kivel bulizni, de az ottani társaság szétszóródott, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Ráadásul tök ciki, mert a családból mindenkinek van valami minimális programja, a 14 éves húgom a barátnőivel lesz, a nevelőapám céges buliba megy, anyu meg egy barátnőjével szervezett programot, de ő legalább csak délutánra, este már itthon lesz.
Szóval így 25 évesen úgy érezhetem magam, mint egy magányos, 80 éves nénike. És még macskám sincs :(
ez a macskás tetszik:D
én meg 19 éves vagyok, szal azért megint más mint a te helyzeted..:D
engem sem hívtak :/
próbáltam rá venni pár haveromat,hogy csináljunk valamit,de reménytelen.(tudtommal ők is otthon lesznek)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!