Tudnátok ajánlani valami más programot szilveszter estére? (18/f)
Kérdező, jó, hogy erre járok, mert hasonló kérdéseket nézek ehhez, és csak jóindulatból szólok, hogy állj le. Ne írj ide semmit. A kérdésedre pedig az a válasz, hogy nincs válasz: nem. Nagyon sok kategóriában olvastam már olyat, hogy egy teljesen átlagos, hétköznapi kérdésekre olyan durva beszólások érkeznek, hogy még én is megsértődök, pedig nem nekem szól. :D
Na szóval, a lényeg, hogy ne foglalkozz vele, mert ha megkérdezed, hogy mit akar, mi baja, vagy ilyesmi, kb. olyan választ fogsz kapni, hogy k*pd be vagy hasonló. Ezek csak unatkozó kölykök, akiket felbosszantottak valamivel, és itt élik ki (szerintem) a sérelmeiket.
Ne vedd magadra, nem a te hibád, ez is csak egy sima kérdés, hogy mit csinálj szilveszterkor, és nesze....Ne tudd meg, hogy hány ilyen szemétkedő ember van még ezen az oldalon. Ahogy olvasom, te is találkoztál már ilyennel, nincs olyan ezen az oldalon, aki rendszeresen olvassa itt a dolgokat, és ne látott volna még ilyet. Csak azért bosszant, mert megteheti, és élvezi, hogy megsértődsz, ha nem írsz semmit vissza, megunja, és abbahagyja. Jó tanács, fogadd meg, és BÚÉK! :D
Nem rég írtam ki éppen erre egy kérdést, itt van, ha érdekel valakit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!