Szilveszterkor korán kelők, hogy élitek túl ébren az éjszakát?
5-kor kelek, 4-re érek haza munkából, max. 8-ig el kellene indulni, más városba vagyok hivatalos. Ráadásul diszkóba ahol nem lehet pihenni egy félreeső szobában, az első vonat pedig 6-kor indul, azaz 8-ig biztos nem alszom.
Korábban dolgoztam műszakban, akkor jól bírtam, de mostanában már 11-kor eldőlnék.
Kávé, energiaital nem hat, munka után esetleg próbálok 1-2 órát aludni.
Azért nem csak a zaj tart vissza a diszkóban alvástól, ott égőbb dolog a sarki fotelben szunyálni, mint egy házibuliban.. meg nem aludni szeretnék menni.
A zene+alkohol egy ideig ébren tart, de már az alkoholt se bírom úgy mint régen, meg az is nagy mennyiségben altat. Más szerekkel nem élek.
Indulás előtt ébresztő zuhany, koffein - hátha valami placebohatása lesz.. és még mi?
Aludtam már diszkóban, de nem akarok már éjfél előtt alvajáróvá változni, hajnal felé tényleg normális dolog az alvó ember, de korábban még szabad fotel sincs.
Mégsem azért fizetem ki a belépőt meg találkozom barátokkal, hogy utána békésen szunyókáljak a sarokban.
Az is egy opció, gondolkodtam is rajta hogy hagyom az egészet és itthon maradok, csak ha már megszervezték, meghívtak a rég látott ismerőseim, mégsem hagynám ki.. és nem is aludnám át a sarokban.
A buliból pedig nem tudok hazajönni, nincs vonat. Esetleg másnál aludni, de szerintem 5 előtt senki nem akar hazamenni, utána meg minek? Senki sem lakik nagyon közel, fene utazik más irányba BKV-val, elsején meg dolgom van, nem maradhatok senkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!