Hol tudnék petárdát venni szilveszterre?
Figyelt kérdés
Üdv! Szeretnék szilveszterre petárdát venni (tudom, hogy illegális). Sajnos pesttől és szlovákiától messze élek és drága lenne az utazás, rendelni nem szeretnék. Szóval a városba ahol lakok szoktak lenni a piacnál zoknit áruló románok. Tőlük lehet esetleg venni? Gondolom az ilyen lidl parkolóban december végén lévő tűzijátékosok nem árulnak petárdát. Jah és a hagyományos zöldre gondolok de láttam már feketébe stb. Előre is köszi!2013. nov. 2. 21:44
11/14 Pyro Matrix válasza:
amugy ha érdekel megmutatom hog an csinálhatsz
13/14 anonim válasza:
Cseh vagy Lengyel bármelyik webshop esetleg Szlovák ami szállít Magyarországra. Nincs vám, nem nézi senki sem a csomagokat. Kényelmesen házhoz hozzák, a csomag az átutalás és minden diszkrét. Több külföldi webshopból is rendeltem bármi féle gond nélkül.
14/14 anonim válasza:
Ha csinálni akarsz vagy venni sufnipiro.wordpress.com vagy az mx5-kevin.blogspot.com on vannak felsorolva cégek akiktől lehet venni de leírja pontosan hogy lehet csinálni. Piacokon már senki sem vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!