Hol tudnék petárdát venni szilveszterre?
Figyelt kérdés
Üdv! Szeretnék szilveszterre petárdát venni (tudom, hogy illegális). Sajnos pesttől és szlovákiától messze élek és drága lenne az utazás, rendelni nem szeretnék. Szóval a városba ahol lakok szoktak lenni a piacnál zoknit áruló románok. Tőlük lehet esetleg venni? Gondolom az ilyen lidl parkolóban december végén lévő tűzijátékosok nem árulnak petárdát. Jah és a hagyományos zöldre gondolok de láttam már feketébe stb. Előre is köszi!2013. nov. 2. 21:44
1/14 acelsziv válasza:
csinálj magadnak. Csak azt nem értem, hogy a legális tüzijáték mellé mi a francnak petárda
2/14 anonim válasza:
Szerintem meg pont a lidli parkolósok árulnak pult alól. Mindenesetre egy kérdésbe nem fogsz belehalni, max annyit mondanak, hogy mit képzelsz, illegális, aztán bocsánatot kérsz és tovább állsz. Inkább őket kérdezgetném, mint a zoknis cigányoktól.
3/14 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy nem árulnak a lidlinél meg a parkolókban mert szoktam látni, hogy a rendőrök mennek ellenőrizni. Azért kell mert ki szeretném próbálni. Egyébként, hogy lehet csinálni?
2013. nov. 2. 23:20
4/14 anonim válasza:
eszedbe ne jusson csinálni... inkább keress tovább. Amúgy tényleg vannak legális, és nem mellesleg sokkal szórakoztatóbb tüzijátékok is, mint a petárda. Az se nem röpül se nem csinál semmit, csak 1x durran, azt kész... vannak különböző rakéták, meg röpülős szarok, amikért meg sem büntetnek.
5/14 A kérdező kommentje:
Szoktunk olyat is venni de petárdázni még nem petárdáztam és ki szeretném próbálni. Persze nem úgy mint a részeg őrültek, hogy versenyeznek ki meri tovább a kezében tartani az égő petárdát. Egyébként nem probléma, hogy illegálus mert egy kis faluban élünk ahol sokan tűzijátékoznak de rendőr nem jár erre.
2013. nov. 2. 23:32
6/14 vyrob válasza:
hát ja a parkolóban ne kérdezd inkább a cigányok nekik mindig van amugymeg lehet hogy durran csak a petárda : de mi van akkor hogyha véletlenül pont egy pyro lepke vagy rakéta esetleg feléd indul el .százszór veszélyesebbek a tüzijátékok mint a petárda szépnek szép de volt hogy nem indult el és csávokám belenézett és leszált a feje .petárdánál sem belenézni sem csesztetni a gyujtás után ha esetleg nem indult el nem lehetséges . mert kicsi és nem találod meg .egyetlen veszélye: gyujtás után azonnal eldobni nem tartjuk kezünkben még egy kicsit valamint nem menőzünk hogy jé én föltudom dobbni a levegőbe hogy ott durranjon .mert csak akkor veszélyes rád. továbbá nemdobjuk senki elé :)
7/14 A kérdező kommentje:
Ahogy az utolsó írta, normálisan is lehet petárdázni. Velem volt olyan, hogy leraktam a lepkét meggyújtottam, a zsinór elégett pár másodperc múlva ott helyben felrobbant. Szólt akkorát mint a petárda.
2013. nov. 3. 14:58
8/14 TheDestiny válasza:
Menj el a Józsefvárosi piacra. Ott árulnak.
9/14 anonim válasza:
amúgy minden szilveszteri árustól kapsz csak odamész és megkérdezed hogy van-e petárdátok és ennyi. Inkább szilveszterkor vegyél úgy tuti, hogy kapsz.
10/14 Pyro Matrix válasza:
8000 Székesfehérvári Alba Plaza előtt cigányaszony. Meg se Kelly kérdezned meet ha area mész leállít és megkérdezi kell e.Tavaly 31-én BRINGÁVAL volt am a táskám tele tűzijátékkal és lazán megállított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!