Csak engem nem hívtak meg sehova szilveszteri házibuliba?
Figyelt kérdés
Nagyon gáznak tartom, sehova nem hívtak meg, pedig előttem mondták hogy ilyen házibulit csinálnak meg ide-oda mennek... Nagyon szeretnék menni de így itthon maradok 16/L2012. dec. 31. 14:26
11/42 anonim válasza:
Engem sem hívtak meg, igazából nem is számítottam semmire, mert nincsenek barátaim. 22/F
12/42 anonim válasza:
engem sem hívtak meg, lehet aztán hogy jobb is.. ha van kedved dumálni írj..
vagy szervezzünk egy közös evészet ivászatot azok akiket nem hívtak meg :D
19f
13/42 anonim válasza:
nálam úgy volt hogy lesz házibuli, de senki se jött volna el -.- üres a ház jöhettek :D mondjuk két haverom itt lesz de hát így nem az igazi...
14/42 A kérdező kommentje:
a végén csak lesz itt házibuli.. Szeretettel meghívok mindenkit hozzánk egy kis ivászatra:DDD Persze csak azok jöhetnek akiket senki nem hívott meg sehova
2012. dec. 31. 15:00
15/42 anonim válasza:
Nem tudsz még felhívni valakit, akiknél tudod hogy lesz, vagy tudod hogy mennek valami jó helyre, és jóban vagytok? Attól még hogy nem hívtak el, lehet hogy ha te megkérdezed akkor okés lesz. Engem sem hívtak, felhívtam az illetőt, és örömmel mondta hogy persze, mehetek.
16/42 anonim válasza:
nekem is rossz kedvem van, mert engem sem hívtak sehová. majd tüzijátékra elmegyek, a belvárosba, megnézem. ha van valami érdekes, akkor maradok, ha nincs hazajövök. kicsit szar érzés nekem is, de a szilveszteri történetek mesélgetésének a suliban max egy héten belül vége lesz és újra jönnek a szürke hétköznapok.
17/42 anonim válasza:
Sajnos engem sem hívtak, csak diszkóba de nem szeretem a tömeget így azt hiszem kihagyom...
18/42 anonim válasza:
engem sem hívtak el sehova, hanem én kérdezgettem körbe, hogy hol mi van. Ma este már megyek is buliba :) Kérdezz körbe és "hívasd meg magad"
19/42 anonim válasza:
Na mondjatok egy címet Budapesten, ahova lehetne menni. Tudnék vinni italt. :D Vagy, ha nincs házibuli gyűljünk már össze egy közös találka ponton aztán nézzünk be egy két pubba vagy buli helyre. F/22
írjatok e-mailt: ktommy9046@vipmail.hu
20/42 anonim válasza:
Engem sem hívtak meg. Tavaly elött összeültünk ismerősök és úgy elvoltunk, bár nem az én társaságom volt... most én is itthon gubbasztok, pedig szerettem volna menni bulizni. De én nem fogom meghívatni magam mert.. azt se tudom ki hova megy. És máskor meghívnak, de ha most nem akkor nem. :D Meg amugy se akarok most olyanokkal lenni akikkel nem igazán jövök ki. Ugyhogy egyedül mégis jobb. :) 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!