Nagyon gáz 14 évesen még otthon tölteni a szilvesztert? 14f
Figyelt kérdés
azt tudom hogy az osztalybol páran osszeröffennek, de sajnos engem nem hivtak meg, mondjuk nem is banom mert nem nagyon kedvelem oket.
gáz ilyen idősen otthon a szüleimmel szilveszterezni? ráadásul a nővérem is elmegy valami buliba...
2012. dec. 30. 00:19
11/19 anonim válasza:
15/f semmi gáz nincs benne :) ennyi évesen otthon voltam és most is az lesz.sehova nem hívtak,nem vok egy bulis,hülyülős,piás srác,nincsenek haverok így hát...:(
12/19 anonim válasza:
20 éves koromban szilvesztereztem először...
15/19 anonim válasza:
14 f bagyok énis itthon töltöm a szilvesztert ....:/
16/19 anonim válasza:
Idén én is otthon töltöm és szerintem ugyanúgy jól tudom érezni magam mint bárhol máshol! 13/L
17/19 anonim válasza:
én 17 vagyok, vannak barátaim hívtak is , de ink ott maradok anyumékkal :) Koccintunk , hülyülünk és 1kor lefekszünk .. utálom ezt a kötelező bulizni-t .... Használd ki h a szüleiddel lehetsz... :)
18/19 anonim válasza:
A tesóm 20 éves...Minden szilvesztert otthon töltőt...Én a barátnőmhőz megyek! 13/L szerintem nem gáz...:)
19/19 Pyro Matrix válasza:
13(f)vagyok 5 éves koromtól kezdve nem töltjük otthon a szilvesztert megyünk haverozni és engem KB két éve lazán ott hagynak haverjaimnál é bármikor különvonulhatunk ahogy szoktuk meet ott at összes utca és sztem így is lehet szilveszterezni nem cask at a két lehetőség h buli v alvás érezd jól magad úgy igazán. BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!