Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Van itt más is aki valószínűle...

Van itt más is aki valószínűleg egyedül fog szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem hívtak meg sehova egyedül pedig nem szívesen mennék el akárhova is,és nagyon barátaim sincsenek akiket áthívhatnék egy házibulira.

2012. dec. 28. 23:21
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Engem hívtak házibuliba, de nincs kedvem menni, mert nagyon a vonathoz lennék kötve. Reggel elég későn jönne vissza. Meg máskor is tudok találkozni azokkal az emberekkel, és tudunk filmet nézni és beszélgetni, mert úgyis az lenne a program. Így meg nem látom értelmét, hogy pont most menjek el hozzájuk. Inkább alszok.:)
2012. dec. 30. 21:58
 22/22 anonim válasza:
Én is egyedül leszek, de nem nyugtatom magam azzal, hogy ez is ugyanolyan nap, mint a többi.Ez különleges nap. Én azzal nyugtatom magam, hogy majd jövõre! :D
2012. dec. 31. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!