20 ezret költöttem robbanószerekre, vettem Nóvabombát, Mortar-t, Pusztító bombát, sorozatvetőt, meg minden egyéb finomságot :)))))) Úgyhogy nem lesz rossz szilveszter :)
2012. dec. 29. 02:20
12/22 anonim válasza:
Én is egyedül leszek vagyos hát anyukámmal meg nagymamámmal úgyhogy durván party hard lesz... Fogalmam sincs mit fogok csinâlni itthon de majdcsak el leszek.
19/f
2012. dec. 29. 08:03
13/22 anonim válasza:
Alap hogy egyedul. ilyenkor vannak a legjobb raidek :d
2012. dec. 29. 08:13
14/22 anonim válasza:
Budapesten vki vmilyen bulira nem vevő szilveszterkor?? 20/L
összejöhetnénk többen....
2012. dec. 29. 10:07
15/22 anonim válasza:
18 éves fiú vagyok. Engem több helyre is hívtak, de mindegyikre nemet mondtam. Egyszerűen nekem nem olyan nagy ünnep a szilveszter, mint azt sokan gondolják. Ilyenkor az emberek méginkább meghülyülnek, mégtöbbet iszak, a detox megint dugig lesz taknyos kis kamaszokkal. Igazából, engem ez nem érdekel. Nem vagyok sznob, vagy prűd, én is szoktam piálni, de a szilveszter nekem erre nem különösebb indok. Inkább itthon maradok, és vigyázok a kutyámra, aki szegény állandóan fél attól, hogy odakint csattog a petárda. Szóval lényegében egyedül szilveszterezem, de nem is bánom. Megvan rá a lehetőség hogy mégis kimozduljak ha van kedvem, de nem valószínű.
2012. dec. 29. 11:18
16/22 anonim válasza:
én sem megyek sehová, itthon leszek szüleimmel. január elején utazom külföldre- többek között ezért is maradok otthon, ám amúgysem hiszem, hogy elmennék bárhová.
a sok megjátszott, mű ember full részegen nem egy szívderítő látvány. ennél boldogabb új évet szeretnék..
20 f
2012. dec. 29. 18:24
17/22 anonim válasza:
Én is egyedül fogok szilveszterezni.
Speciel hidegen hagy ez az egész, ugyanolyan nap mint a többi.
Valószínűleg filmnézés lesz a programom.
20f
2012. dec. 30. 02:37
18/22 anonim válasza:
én is egyedül leszek, nyilván jobb lenne másokkal, de nincs ebben semmi, ez is csak olyan nap, mint a többi. 21/L
2012. dec. 30. 14:29
19/22 anonim válasza:
én is egyedül leszek nekem sincsenek barátok akikkel eltölthetném pedig hát milyen jó is lenne.valszeg tv-zek,zenét hallgatok és ez lesz a 15 szilveszterem egyedül :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!