Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Van itt más is aki valószínűle...

Van itt más is aki valószínűleg egyedül fog szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem hívtak meg sehova egyedül pedig nem szívesen mennék el akárhova is,és nagyon barátaim sincsenek akiket áthívhatnék egy házibulira.

2012. dec. 28. 23:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is egyedül leszek...de a hangulat meglesz!

20 ezret költöttem robbanószerekre, vettem Nóvabombát, Mortar-t, Pusztító bombát, sorozatvetőt, meg minden egyéb finomságot :)))))) Úgyhogy nem lesz rossz szilveszter :)

2012. dec. 29. 02:20
 12/22 anonim ***** válasza:

Én is egyedül leszek vagyos hát anyukámmal meg nagymamámmal úgyhogy durván party hard lesz... Fogalmam sincs mit fogok csinâlni itthon de majdcsak el leszek.

19/f

2012. dec. 29. 08:03
 13/22 anonim válasza:
Alap hogy egyedul. ilyenkor vannak a legjobb raidek :d
2012. dec. 29. 08:13
 14/22 anonim válasza:
100%

Budapesten vki vmilyen bulira nem vevő szilveszterkor?? 20/L

összejöhetnénk többen....

2012. dec. 29. 10:07
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
18 éves fiú vagyok. Engem több helyre is hívtak, de mindegyikre nemet mondtam. Egyszerűen nekem nem olyan nagy ünnep a szilveszter, mint azt sokan gondolják. Ilyenkor az emberek méginkább meghülyülnek, mégtöbbet iszak, a detox megint dugig lesz taknyos kis kamaszokkal. Igazából, engem ez nem érdekel. Nem vagyok sznob, vagy prűd, én is szoktam piálni, de a szilveszter nekem erre nem különösebb indok. Inkább itthon maradok, és vigyázok a kutyámra, aki szegény állandóan fél attól, hogy odakint csattog a petárda. Szóval lényegében egyedül szilveszterezem, de nem is bánom. Megvan rá a lehetőség hogy mégis kimozduljak ha van kedvem, de nem valószínű.
2012. dec. 29. 11:18
 16/22 anonim válasza:
53%

én sem megyek sehová, itthon leszek szüleimmel. január elején utazom külföldre- többek között ezért is maradok otthon, ám amúgysem hiszem, hogy elmennék bárhová.

a sok megjátszott, mű ember full részegen nem egy szívderítő látvány. ennél boldogabb új évet szeretnék..

20 f

2012. dec. 29. 18:24
 17/22 anonim válasza:
100%

Én is egyedül fogok szilveszterezni.

Speciel hidegen hagy ez az egész, ugyanolyan nap mint a többi.

Valószínűleg filmnézés lesz a programom.

20f

2012. dec. 30. 02:37
 18/22 anonim ***** válasza:
én is egyedül leszek, nyilván jobb lenne másokkal, de nincs ebben semmi, ez is csak olyan nap, mint a többi. 21/L
2012. dec. 30. 14:29
 19/22 anonim válasza:
én is egyedül leszek nekem sincsenek barátok akikkel eltölthetném pedig hát milyen jó is lenne.valszeg tv-zek,zenét hallgatok és ez lesz a 15 szilveszterem egyedül :(
2012. dec. 30. 17:30
 20/22 anonim válasza:

En is egyedul leszek..

18/f vp megye

2012. dec. 30. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!