Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hová mennétek szilveszterezni...

Hová mennétek szilveszterezni ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Én 20, párom 47 éves.. nagy a korkülönbség. Tavalyi szilvesztert otthon töltöttük, jó volt, de idén másra vágyunk. Ti hová mennétek? Párom már nem szereti a nagy bulikat, én sem vagyok oda érte, de a romantikus szilveszteri vacsi sem játszik... Ti merre mennétek? Mit ajánlotok?

Köszönöm, annak aki segít!!! :)

2012. dec. 27. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Városligeti műjégpálya, ott most jó buli lesz idén, lesz vacsi-meg lehet korizni, csak rá tudod venni ha egyáltalán pestiek vagytok, vagy elmehettek welnesesni is!
2012. dec. 27. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
jó ötletnek tűnik ez a koripályás szilveszter, de sajnos semmi infót nem találok róla. tudsz segíteni?
2012. dec. 27. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Baráti társaság? Barátokat áthívni és társasozni, kártyázni, beszélgetni stb.?
2012. dec. 28. 00:18
 4/5 anonim válasza:
Kérdezd meg apádat hátha ad ötleteket, ő ugyis közelebb áll korban a párodhoz mint te. Amúgy biztos tele lehet pénzzel ha 20 évesen egy 47 éves embert választottál partnernek, nem korodbelit, csak ki tud találni valami programot, vagy a kreatívságot nem lehet megvenni pénzért?
2012. dec. 30. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
.
2012. dec. 31. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!