Miért néznek Lúzernek ez miatt az emberek?
Teljesen nem értem hogy ha az ember karácsonykor a szüleivel és a közeli rokonokkal tölti az ünnepeket akkor miért kell egyből azt mondani hogy egy vesztes vagyok. Mikor megkérdezték tőlem hogy a szilvesztert hol töltöm akkor kiröhögtek még azok az ismerősök is akikről azt hittem hogy mellettem kiállnak. Miért baj az ha nem egy kocsmába fetreng az ember hanem a családjával van ?? Miért néznek ezért egy totál vesztesnek engemet ?
Ha globálisan tekintek a dolgokra a társadalomban lassan az számít menőnek aki egy totál bunkó személy ??? A normális ember a hülye ?
Engem idén hívtak két helyre is, de inkább vagyok itthon, mint olyanok között, akik úgy buliznak, hogy az már nyomdafestéket sem tűrne.
Minek mennék el olyan emberek közé, akik kötelezőből buliznak, kötelezőből isznak és fetrengnek a saját hányásukba, mert Szilveszter van?
Tapasztaltam eleget, hogy nem tudom jól érezni magam, mert nem tudok, illetve nem is akarok annyit írni, mint a körülöttem lévő emberek...
Vagyok inkább itthon... Ha bulizni támad kedvem január közepén is elmehetek... Nemde?!
Ne foglalkozz az ilyenekkel. Inkább azok a lúzerek, akik ezt gondolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!