Emberek, ha várjátok akkor miért várjátok a 2013-as évet?
Figyelt kérdés
Én pl újabb PC játékok,Vasember 3, remélem jó filmek.
Ja és nem lesz világvége. :DD
2012. dec. 17. 20:30
1/5 anonim válasza:
Mert remélhetőleg leváltják a mostani bagázst, és talán még munkám is lesz, de nem havi 47.000-ért. :|
Szórakozás: Sailor Moon új animesorozat, Elven King animációs film, Hansel and Gretel akció-fantasy, March Comes Like a Lion animesorozat, Despera animesorozat, Dragon Ball Z movie, Frozen animációs film, Wolf Children Ame Yuki anime, Kaze Tachinu anime, Kaguya Hime no Monogatari anime... és még ki tudja hány spanyol, francia animációs film, illetve mindenféle érdekes könyv
2/5 anonim válasza:
Igen, mert többet várok tőle mint 2012-től. Megváltozik gyökeresen az életünk, ugyanis bébi érkezik hozzánk jövőre. Meg amúgy is bírom a 13-as számot. :)
3/5 anonim válasza:
Éénis nagyon várom a vasember 3mat :D azért várom, mert éjfélkor már az lesz, és lesz megint valami, amit meg kell szokni.. new year new me.
4/5 anonim válasza:
Úgy értem hogy a 2013-mas számot kell megszokni.
5/5 anonim válasza:
a3-s szám nekem szerencsés, elkísért érdekes módon eddigi életemben, biztosan jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!