Ti hol fogjátok tölteni a Szilvesztert?
Figyelt kérdés
Én otthon leszek. Nem megyek el szórakozóhelyekre/házibulikba, mert jelenleg nincs barátnőm, haverjaim meg csak vedelni járnak és ott megáll a szórakozás.2012. dec. 21. 21:53
21/34 A kérdező kommentje:
Budapesten azért elég sok ember él ám.:) Biztos nem azoktól lesz tele az idén Pest akik itt azt írták, hogy otthon maradnak.
2012. dec. 22. 17:04
22/34 anonim válasza:
Ki tudja..tavaly úgy volt én sem megyek sehova,az utolsó 5 percben hívtak Pestre :D
23/34 anonim válasza:
14-es vagyok.
Köszi, kérdező.:)
Bár itt errefelé SZINTE MINDENKI tervezgeti a hatalmas bulikat sok piával meg ilyenek.Mi egészségesen kiröhögtük őket...:D
24/34 anonim válasza:
Se karácsony, se szilveszter, legalább is nem itthon... Éljen a vendéglátás... De legalább mások jól fogják érezni magukat miattam/miattunk... ;)
25/34 anonim válasza:
Utolsó tudom miről beszélsz :D Én is dolgoztam benne,örülök hogy ott hagytam :D
26/34 anonim válasza:
barátnőmnél :) 3an leszünk...
16L
27/34 anonim válasza:
Barátoméknál lesz házibuli:) 16/L
28/34 anonim válasza:
Szóval én elmegyek egy hatalmas buliba rengeteg másik emberrel együtt, te meg otthon maradsz 14es, biztos sokkal jobban fogod magad érezni, mint azok akik elmennek otthonról szórakozni. Van különbség érett gondolkodás között, és aközött hogy nincsenek barátaid/ rohadt ronda vagy. Jöhetnek a minuszok, attól még jó lesz a szilveszterem ;)
29/34 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy azoknak rossz lesz a szilveszterük akik elmennek egy nagyot bulizni.Csak más.
És igen, jól fogom magam érezni mert a két legjobb barátnőmmel leszek itthon.Lehet, SŐT BIZTOS, hogy totál bénák és hülyék vagyunk de nekünk jó program egy ilyen lányos este ahol hajat fonunk, körmöt festünk, egy csomót beszélgetünk és filmezünk...Mindenki más.
De azért kívánok Neked jó szórakozást szilveszterre!:)
30/34 anonim válasza:
Pedig úgy tűnik szardarabot elett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!