Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is fogjátok a fejeteket a sok buta kamaszgyerek hülye kérdéseitől?
Na jah.Régen nem volt gyakori.Feltalálták magukat,és sikerült is.Próbálkoztak.Tapasztalatot szereztek.Haverok között megbeszélték a dolgokat.
Ma meg... kicsit kéne keresni a neten.
Igen kb arra akartam utalni amit az előző mondott. Ez globális szinten, egyszerűen megváltozott az élet, más mint akkor.
Azért nem fordult ki önmagából, csak régen nem volt facebook, internet se nagyon, sőt azt hiszem az valamikor 1990 tájékán jött be. Mind1, nem hiszem hogy hülyébbek lennének, csak másképp zajlanak a dolgok mint anno.
De ettől még lehetnek hülyék ;)
így van, nem tudok randevúra hívni egy lányt
hibáztathatnám ezért az internetet, de szerintem csak én vagyok balfasz :D
de fel tudtam dolgozni, nem írok ki erről kérdéseket
Igen, elég gyakran arckarmolós baromságokat írnak, kérdeznek. Azért mi ennyire nem voltunk buták és tudatlanok ennyi idősen.
Én néha azon szoktam a falat kaparni, hogy a hülyegyerekek tudják, hogy minden kérdést a Szerelem,szex témakörben kell feltenni, mert az a látogatott, meg foglalkoztatja őket a szex, de a szájbaszexuált keresőt nem tudja használni egyik sem! Ennek eredményeképpen a gyk-n mintegy hatszázezer péniszméretes kérdés található. Ugyan már az elsőknél minden ezzel kapcsolatos infót leírtak a válaszolók, de az újabb csírák újra felteszik a kérdésüket. Őket nem érdekli, hogy van kereső, vagy előtte már többezren ugyanazt kérdezték meg. A sok láma meg még válaszolgat is. A gyk moderátorai helyében a péniszméretre vonatkozó kérdéseket eleve törölném, a kérdés kiírót meg bannolnám.
Mivel tudatosan hülyítik az embereket, én már semmin sem vagyok meglepődve.
A tizenéves debilek kérdései csak nevetségesek, de a 20-on felülik folyamatos rinyálása viszont már idegesítő. Jól el van cseszve ez a generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!