Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szilveszter, otthon családdal...

Szilveszter, otthon családdal dög unalomba, vagy haverokkal buliba?

Figyelt kérdés
Ti inkább elvárnátok 15 éves fiatoktól, hogy otthon dög unalomba legyen veletek szilveszterkor, vagy inkább elengednétek haverokkal buliba? (házibuli, normális közegbe)
2012. dec. 17. 22:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem nem engedtek el 15 évesen, bár ennek már több mint 12 éve... :D Akkor még más világ volt..

Igazuk van azoknak is, hogy felesleges a gyereket hazarángatni éjfél előtt, az úgy csak rosszabb..

Én személy szerint akkor engedném el, ha tudnám, hogy mondjuk egy házibuliba megy a barátaival. Akik közül mondjuk ismerek is párat...Ott is fent áll a veszély, hogy halálra issza magát, de akkor legalább nem az utcán lézeng, vagy egy kocsmába..

És ha házibuliba megy, akkor engedném is, hogy ott aludjon és reggel jöjjön haza.. De tényleg csak akkor, ha biztonságba tudom.. És még akkor is nagy valószínűséggel egybe lenne a gyomrom...

Azért ez egy elég összetett kérdés, mert ha lesz gyerkőce az embernek, akkor ezeket a dolgokat másképpen értékeli majd.. Akkor ő a legfontosabb és rá kell vigyázni a legjobban.. Szerintem itt senki nem engedné el jószívvel a 15 éves gyerekét az éjszakába :) Nem csak Szilveszterkor, amúgy sem..

2012. dec. 20. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!