Ciki, ha szilveszterkor a barátnőimmel nem bulizni, hanem aquaparkba mennénk? 21 évesek vagyunk
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 12:59
1/8 anonim válasza:
Igen!! Mi az,hogy nincs jobb dolgotok!!
Amúgy nem egyáltalán nem ciki :D Tök jó lehet
2/8 anonim válasza:
Miét lenne ciki? Ha nektek jó, akkor menjetek.
3/8 anonim válasza:
Nem ciki,de nem értem miért is lenne az,ma már ez a második,hogy valaki ezt gondolja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__szilveszter-ujev__364..
4/8 anonim válasza:
a szilveszter a bulizásról szól :DD de ha ti így is jól érzitek magatokat, akkor nem
6/8 anonim válasza:
Ha az aquapark éjjel nyitva van, akkor úgyis lesz ott valami buli, ha meg nincs nyitva, akkor meg a kérdésnek nincs értelme.
7/8 anonim válasza:
Én is ezt szerettem volna, de a budapesti fürdők ahogy láttam mind zárva lesznek :(
8/8 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor csak a welness-szállók vannak nyitva, oda meg jóelőre lefoglalják általában a helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!