Ezt tiltja a törvény?
Figyelt kérdés
Ha aluminiumot és sósavat egybeteszünk akkor hidrogén fejlődik ha ezt felfogom egy lufiba ,első kérdésem hogy felmenne-e az égbe a lufi?Ha pedig gyujtózsinórral felgyujtom az robban égéssel tök jól néz ki ha teszönk bele borsot olyan mint egy tüzijáték.Ez tiltott vagy nem?Pls fontos.2012. aug. 1. 23:06
1/13 anonim válasza:
Nem, nem hinném, hogy tiltaná a törvény, de olcsóbb, ha veszel valami tüzijátékot. A lufi fölmenne, modjuk nem tudom, begyulladna-e időben.
2/13 anonim válasza:
Azért lehet némi kellemetlenséged gondatlan veszélyeztetés miatt... ez így akár tüzet is okozhat.
Ha olyan helyen engeded el, ahol tűzgyújtási tilalom is van, akkor szándékos veszélyeztetés.
Ha már mindenáron ilyet akarsz tenni, akkor egy betonudvar közepén, kikötött lufival. Messziről, mert gondolom, hosszú életet szeretnél magadnak.
3/13 anonim válasza:
Azt én sem tudom, hogy felmenne-e a lufi. viszont nem ajánlatos ilyennel szórakozni, mert tényleg kigyújthatsz valamit.
Mellesleg mi ugyanezt a dolgot másra használtuk...
De nem írom le, hogy hogyan, mert azzal akár embert is lehet ölni.
4/13 anonim válasza:
Na ja, a fröccsenő forró sósav nem a legkellemesebb, de jól szól.
5/13 A kérdező kommentje:
igazából hasonló dolgot csinálok csak korlátolt körülmények közt felfogom a hidrogént
2012. aug. 3. 00:42
6/13 xperialaci válasza:
ki se próbáld,de ha az életeddel akarsz játszani.nem kell tűz hogy a hidrogén begyulladjon.
7/13 anonim válasza:
bassd+ már harmadjára dobja ki ezt a kérdést 10 perc alatt!!!!!
8/13 anonim válasza:
Lol, azért bőven nem fog belehalni, ha meggyújt egy hidrogénes lufit...
9/13 anonim válasza:
Utolsó:
A hidrogénes lufi meggyújtásától tényleg nem, de mint írtam másképp használtuk ugyanezt a reakciót.
És ha mondjuk száraz helyen teszi, akkor kigyújthat vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!