Ti is otthon töltitek a szilvesztert mint én?
ma 21:28 vagyok
Na igen a tévé.Megy,de senki nem nézi.Én itt ülök a gép előtt,a párom a másik szobában ül a gép előtt..Időnként bejön,jól megcsöcsörészik,agyoncsókol,majd vissza a gépe elé..Amikor én megyek át,akkor szintén cicizik egy kicsit..:)Szexelni nem a legjobb megoldás most,mert a 19 éves fiam úgy döntött ma nem megy fel Londonba bulizni,hanem itthon marad..De ő is azt csinálja amit mi.Fent van a szobájában,és a gépe előtt ül..
Ez a nap semmivel sem különb mint az összes többi..Mindig ez van..
Na megyek ,felbontok még egy üveg pezsgőt..Ne menjetek el,mindjárt jövök..:)
Veled legalább foglalkozik a férjed. Nálunk a Szilveszter még rosszabb a hétköznapoknál is. Én pezsgőzöm egyedül a gép előtt, ő pedig van mikor TV-zik, van amikor meg alszik és rám se hederít. Próbálnám csábítani, menjünk valahova, de hiába, akkor próbáltam szexuálisan is csábítani, simogattam, ez is hiába...
Egy bombázó fiatal feleség...
Hm. Hát, ez a szilveszter kicsit el van cs*szve.
Bár egyedül vagyok, nagyon jókedvűen vágtam neki, mondván, van itthon extra minőségű kaja, működik a tévé és a gyép, végül mégis találtam a harmadik Tescoban száraz pezsgőt, és lehet fagyit enni - vagyis rossz nem lehet.
Aztán a Pókemberrel egy időben rákezdték a petárdások.
Azóta a durrogástól megriadt és fel-alá rohangászó kutyát próbálom lenyugtatni (néha már az az érzésem, kieresztem a petárdásokra, hátha...hogy is fogalmazzak - bosszút áll rajtuk...). Mellette pedig gondolatban jól megkínzom a durrogatókat.
Most elővettem a pezsgőt, a pezsgőspoharat, és gyertyát gyújtottam - lévén már alig több, mint fél óra ebből az évből.
Jövőre bealtatózom a kutyát, és egy aknavetővel járom majd az utcákat :)
Addig is BUÉK mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!