Ki tanul még rajtam kívül szilveszterkor?
Figyelt kérdés
4.-én vizsgázok,és még rengeteg anyag van, amit át kell néznem,de fogadok, hogy az osztálytársaim bulizni fognak és mégis átmennek majd a vizsgán pedig nem is tanulnak rá annyit, mint én.
A családom is állandóan csak azt mondja, hogy hagyjam már abba a tanulást,de ha egyszer már itt a nyakamon a vizsga.
Eddig még minden szilvesztert itthon töltöttem, mert még soha nem voltam bulizni és nem is rajongok érte, meg barátaim sincsenek.
Tudom,elég gáz ha 19 évesen se barátok, se buli,dehát ez van.
2011. dec. 31. 17:00
1/9 anonim válasza:
üdv a klubban,én is 9-én vizsgázom,és tanulok,nincs a környéken semmi jó program,inkább félre teszem a pénzem,és jövőre elmegyek e Dream Theaterre
2/9 anonim válasza:
azért a sok óra tanulás között egy pohár pezsgő jót fog tenni:)
3/9 anonim válasza:
én hagyom az utolsó pillanatra:D
4/9 anonim válasza:
én harmadikán megyek, egyszerre kettőből.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen tesztelős lesz a vizsga és még esszéket kell kifejteni.
Szerintetek mennyi esélyem van hogy kitippeljem?
2011. dec. 31. 17:43
7/9 tetris válasza:
Ki tanul még? Hát sajnos az én trehány, lusta disznó fiam nincs közöttük.
8/9 anonim válasza:
Én is tanulok:) Én 6-án vizsgázok! Egyébként tényleg így van, az én csoporttársaim is buliznak, aztán meg rólam lesik a zh-t :S Megfogadtam, hogy többet sosem engedem meg nekik, már nagyon felbosszantottam magam miattuk! Bár nekem semmi kedvem nem lett volna elmenni sehová.:)
9/9 anonim válasza:
Én matek oktv-re tanultam egész tegnap meg ma, inkább pihenek. Majd nyáron, meg utána 5 évig az egyetemen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!