Szilveszter kismamákkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Idén barátom munkatársáékkal szilveszterezünk, ami nem is baj, nagyon kedvesek, alapból össze szoktunk járni velük. Csak közben kiderült, hogy a munkatárs feleségének a barátnőjéék is jönnek. Amit tudni kell,hogy én 21, a barátom pedig 24 éves, a többiek viszont 29-30 évesek és mindkét családnál 1-1 kisgyerek van,a pocakokban pedig 1-1 baba. Eddig nem volt semmi gondom, csak most kicsit félek hogy kirekesztődök, mert nekem se férjem, se gyerekem és én csak 1 év óta ismerem őket... :( Tudok közös témát találni mindenkivel, de hát az nem ugyanaz, mint amikor ugyanazon mennek keresztül... :(
2011. dec. 28. 20:28
1/4 anonim válasza:
Ha egyéb napokon megtaláljátok a közös hangot, akkor újévkor is. Nem értem, hogy miért okoz ennyi dilemmát egy szilveszter, ugyanolyan nap, mint a többi!
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,de a másik párral eddig még nem találkoztam,és külön lesznek nők és férfiak,akkor félek hogy a női körből kirekesztődök...lehet másnak nem akkora probléma,nekem most az.
2011. dec. 28. 20:57
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Nem lesz gáz, szerintem ne szorongj rajta. Valószínűleg szilveszter estéjén nem csak a férjekről és a szülésről lesz szó. Kapcsolódj be!
4/4 A kérdező kommentje:
Okés,igyekszem. Hát remélem is, mert bár szívesen elbeszélgettem eddig is vele a meglévő és születendő gyermekéről, de személyes tapasztalattal nem tudtam hozzászólni,csak amit olvastam,családban tapasztaltam. Remélem az anyuka barátnője is hasonló hozzá,mert akkor olyan nagy baj nem lesz..
2011. dec. 28. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!